Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Huelva

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Huelva inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Huelva miniguide

Billeje Huelva

Biludlejning Huelva

Huelva er hovedstaden i provinsen Huelva, som hører til regionen Andalusien. Byen ligger i det sydvestlige hjørne af Spanien og er beliggende på den østlige bred af floden Odiel, lige over hvor den munder ud i floden Tinto.Det er omkring 55 km til den portugisiske grænse i vest og ca. 20 km til Atlanterhavskysten i syd. Byen har en vigtig havn, hvorfra eksport af varer af malm og fisk. Befolkningen var næsten 150.000 i 2008.

Huelva var beboet af både fønikerne og romerne, og en af de resterende ruiner er en romersk akvædukt stadig bringer vand. Historiske bygninger er kirkerne i Nuestra senora de Sanctuario de la Cinta fra af 1400-tallet og Iglesia de la Concepción fra 1500-tallet. Christopher Columbus rejste fra dette område i 1492 og et monument og andre websteder for den berømte opdagelsesrejsende. Museo de Huelva er en historisk museum til huse i en moderne bygning.

San Pablo Lufthavn ligger omkring 100 km nordøst for Huelva.

Dansk