Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Huelva

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Huelva inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Huelva miniguide

Billeje Huelva
Biludlejning Huelva

Huelva er hovedstaden i provinsen Huelva, som hører til regionen Andalusien. Byen ligger i det sydvestlige hjørne af Spanien og er beliggende på den østlige bred af floden Odiel, lige over hvor den munder ud i floden Tinto.Det er omkring 55 km til den portugisiske grænse i vest og ca. 20 km til Atlanterhavskysten i syd. Byen har en vigtig havn, hvorfra eksport af varer af malm og fisk. Befolkningen var næsten 150.000 i 2008.

Huelva var beboet af både fønikerne og romerne, og en af de resterende ruiner er en romersk akvædukt stadig bringer vand. Historiske bygninger er kirkerne i Nuestra senora de Sanctuario de la Cinta fra af 1400-tallet og Iglesia de la Concepción fra 1500-tallet. Christopher Columbus rejste fra dette område i 1492 og et monument og andre websteder for den berømte opdagelsesrejsende. Museo de Huelva er en historisk museum til huse i en moderne bygning.

San Pablo Lufthavn ligger omkring 100 km nordøst for Huelva.