Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santander

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santander inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santander miniguide

Billeje Santander

Biludlejning Santander

Santander er hovedstaden i provinsen Cantabria og regionen med en befolkning, der blev målt til over 180 000 i 2009. Santander ligger på den nordlige kyst i den vestlige del af Spanien grænser op til Biscayabugten. Havnen er en fiskerihavn og en eksport havn, hvor varerne transporteres som kul, vin og hvede. Der er omkring 450 km til hovedstaden Madrid mod syd og lidt over 200 km til den franske grænse i øst.

Santander er en udvej med smukke strande og mange attraktioner. Magdalena halvøen er et glimrende sted at tilbringe dagen. Her er de smukke strande, en lille zoo med pingviner, en udendørs museum og en tidligere kongelige sommerpalads. I centrum kan du opleve museer Art Museum Museum of Fine Arts og et kasino. Old Town var næsten helt ødelagt af en stor brand i 1941, men det er stadig muligt at se historiske bygninger som den restaurerede katedral af 1200-tallet.

Santander Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 7 km udenfor byens centrum.

Dansk