Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santander

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santander inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santander miniguide

Billeje Santander
Biludlejning Santander

Santander er hovedstaden i provinsen Cantabria og regionen med en befolkning, der blev målt til over 180 000 i 2009. Santander ligger på den nordlige kyst i den vestlige del af Spanien grænser op til Biscayabugten. Havnen er en fiskerihavn og en eksport havn, hvor varerne transporteres som kul, vin og hvede. Der er omkring 450 km til hovedstaden Madrid mod syd og lidt over 200 km til den franske grænse i øst.

Santander er en udvej med smukke strande og mange attraktioner. Magdalena halvøen er et glimrende sted at tilbringe dagen. Her er de smukke strande, en lille zoo med pingviner, en udendørs museum og en tidligere kongelige sommerpalads. I centrum kan du opleve museer Art Museum Museum of Fine Arts og et kasino. Old Town var næsten helt ødelagt af en stor brand i 1941, men det er stadig muligt at se historiske bygninger som den restaurerede katedral af 1200-tallet.

Santander Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 7 km udenfor byens centrum.