Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Granada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Granada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Granada miniguide

Granada
Biludlejning Granada

Granada er hovedstad i provinsen med samme navn og er centralt beliggende i den sydlige del af Spanien .Byen og provinsen i regionen Andalusien og i alt over de to floder, Darro og Genil. Granada ligger ved foden af bjergkæden Sierra Nevada og de fremstillede varer som sæbe, spiritus og tekstiler. Det tager omkring en time at køre til kysten i syd, og i 2007 befolkningen skønnes at være ca. 240 000.

Sandsynligvis den mest berømte punkt af interesse, og den skelsættende Granada’s Alhambra, som er en stor og smuk, maurisk fæstning og et kongeligt ophold, som tårne over byen. Strukturen blev bygget i 1200 -, og 1300’s og er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Inden for murene er der attraktioner som en historisk museum og smukke haver. Ellers skal du besøge katedralen, som blev bygget mellem 1523 og 1703 og den gamle bydel med de arabiske tegn.

Federico García Lorca Lufthavn ligger ca. 15 km vest for Granada.