Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Granada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Granada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Granada miniguide

Granada

Biludlejning Granada

Granada er hovedstad i provinsen med samme navn og er centralt beliggende i den sydlige del af Spanien .Byen og provinsen i regionen Andalusien og i alt over de to floder, Darro og Genil. Granada ligger ved foden af bjergkæden Sierra Nevada og de fremstillede varer som sæbe, spiritus og tekstiler. Det tager omkring en time at køre til kysten i syd, og i 2007 befolkningen skønnes at være ca. 240 000.

Sandsynligvis den mest berømte punkt af interesse, og den skelsættende Granada’s Alhambra, som er en stor og smuk, maurisk fæstning og et kongeligt ophold, som tårne over byen. Strukturen blev bygget i 1200 -, og 1300’s og er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Inden for murene er der attraktioner som en historisk museum og smukke haver. Ellers skal du besøge katedralen, som blev bygget mellem 1523 og 1703 og den gamle bydel med de arabiske tegn.

Federico García Lorca Lufthavn ligger ca. 15 km vest for Granada.

Dansk