Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sabadell

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sabadell inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sabadell miniguide

Billeje Sabadell
Biludlejning Sabadell

Sabadell er den næststørste by i provinsen Barcelona med en befolkning på lidt over 200, 000 (2009). Provinsen hører til regionen Catalonien, der ligger i det nordøstlige hjørne af Spanien, og det er ca 20 km fra byen på Middelhavskysten.Provinshovedstaden i Barcelona drejer sig om. 25 km sydøst for Sabadell, mens der er nogle 140 km til den franske grænse i nord.

I 1800-tallet Sabadell var en af de førende byer i Spanien i uld, og man kan stadig se nogle af de gamle tekstilfabrikker. Andre historiske bygninger, kan du besøge kirken Sant Nicolau fra 1000’s og Duran House, som blev bygget i 1500-tallet. Hvis du vil vide mere om områdets historie kan betale et besøg på Museo de Historia Sabadell, mens Museo de Arte de Sabadell er afsat til kunst. Festligheder er organiseret og karneval hvert år.

Det officielle navn på Barcelonas El Prat Airport .Dette er den næststørste lufthavn i Spanien og er beliggende ca. 40 km sydøst for Sabadell.