Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sabadell

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sabadell inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sabadell miniguide

Billeje Sabadell

Biludlejning Sabadell

Sabadell er den næststørste by i provinsen Barcelona med en befolkning på lidt over 200, 000 (2009). Provinsen hører til regionen Catalonien, der ligger i det nordøstlige hjørne af Spanien , og det er ca 20 km fra byen på Middelhavskysten.Provinshovedstaden i Barcelona drejer sig om. 25 km sydøst for Sabadell, mens der er nogle 140 km til den franske grænse i nord.

I 1800-tallet Sabadell var en af de førende byer i Spanien i uld, og man kan stadig se nogle af de gamle tekstilfabrikker. Andre historiske bygninger, kan du besøge kirken Sant Nicolau fra 1000’s og Duran House, som blev bygget i 1500-tallet. Hvis du vil vide mere om områdets historie kan betale et besøg på Museo de Historia Sabadell, mens Museo de Arte de Sabadell er afsat til kunst. Festligheder er organiseret og karneval hvert år.

Det officielle navn på Barcelonas El Prat Airport .Dette er den næststørste lufthavn i Spanien og er beliggende ca. 40 km sydøst for Sabadell.

Dansk