Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje El Ferrol

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i El Ferrol inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

El Ferrol miniguide

Billeje El Ferrol
Biludlejning El Ferrol

Ferrol er en spansk by i provinsen La Coruna i det nordvestlige hjørne af Spanien .Byen og provinsen hører til region Galicien, der grænser op til Atlanterhavet. Havnen er en af de vigtigste flådebaser i landet, og industrien er hovedsageligt baseret på skibsværfter. Ferrol er fødestedet for den tidligere general Francisco Franco, som blev kaldt “El caudillo”, og opfordrede Ferrol El Ferrol del caudillo 1939 til 1982. Befolkning i byen er målt ved omkring 80 000 (2007).

Når du besøger Ferrol bør først og fremmest se den havn, hvor det kan undertiden være krigsskibe, da det er den port, byen er mest kendt for. Derudover skal man betale et besøg på Naval Museum til huse i Club Naval de Ferrol, hvor der også er tennisbaner, golf, restauranter, dansesteder, swimming pools og meget mere. Hvert år afholdes Festligheder som Påske fest og sommer Festival.

Den nærmeste lufthavn er A Coruña Airport, der ligger ca 45 km syd for Ferrol.