Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje El Ferrol

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i El Ferrol inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

El Ferrol miniguide

Billeje El Ferrol

Biludlejning El Ferrol

Ferrol er en spansk by i provinsen La Coruna i det nordvestlige hjørne af Spanien .Byen og provinsen hører til region Galicien, der grænser op til Atlanterhavet. Havnen er en af de vigtigste flådebaser i landet, og industrien er hovedsageligt baseret på skibsværfter. Ferrol er fødestedet for den tidligere general Francisco Franco, som blev kaldt “El caudillo”, og opfordrede Ferrol El Ferrol del caudillo 1939 til 1982. Befolkning i byen er målt ved omkring 80 000 (2007).

Når du besøger Ferrol bør først og fremmest se den havn, hvor det kan undertiden være krigsskibe, da det er den port, byen er mest kendt for. Derudover skal man betale et besøg på Naval Museum til huse i Club Naval de Ferrol, hvor der også er tennisbaner, golf, restauranter, dansesteder, swimming pools og meget mere. Hvert år afholdes Festligheder som Påske fest og sommer Festival.

Den nærmeste lufthavn er A Coruña Airport, der ligger ca 45 km syd for Ferrol.

Dansk