Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Salamanca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salamanca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salamanca miniguide

Billeje Salamanca
Biludlejning Salamanca

Salamanca er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Castilla y León i det nordvestlige Spanien .Befolkning blev anslået til ca. 155 000 i 2008, og det er lidt over 200 km til hovedstaden Madrid i sydøst.Salamanca ligger omkring 100 km øst for grænsen til Portugal og ligger ved floden Tormes.Byens historie strækker sig tilbage til før Kristi fødsel, da byen blev erobret af Hannibal i 220 f.Kr. Kr.

Salamanca er nok mest kendt for at have den ældste universitet i Spanien, som blev grundlagt i 1220 På grund af sin lange historie, at mange gamle bygninger se i byen, herunder adskillige kirker, da de to katedraler fra de 1100’s og 1500’s. Stort marked Plaza Mayor er fra 1200-tallet og det historiske kvarter er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Salamanca tilbyder flere kunstmuseer i tillæg til et museum om tyrefægtning og andre historiske museer.

Salamanca lufthavn ligger ca. 15 km uden for byen.