Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Salamanca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salamanca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salamanca miniguide

Billeje Salamanca

Biludlejning Salamanca

Salamanca er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Castilla y León i det nordvestlige Spanien .Befolkning blev anslået til ca. 155 000 i 2008, og det er lidt over 200 km til hovedstaden Madrid i sydøst.Salamanca ligger omkring 100 km øst for grænsen til Portugal og ligger ved floden Tormes.Byens historie strækker sig tilbage til før Kristi fødsel, da byen blev erobret af Hannibal i 220 f.Kr. Kr.

Salamanca er nok mest kendt for at have den ældste universitet i Spanien, som blev grundlagt i 1220 På grund af sin lange historie, at mange gamle bygninger se i byen, herunder adskillige kirker, da de to katedraler fra de 1100’s og 1500’s. Stort marked Plaza Mayor er fra 1200-tallet og det historiske kvarter er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Salamanca tilbyder flere kunstmuseer i tillæg til et museum om tyrefægtning og andre historiske museer.

Salamanca lufthavn ligger ca. 15 km uden for byen.

Dansk