Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Isla Canela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Isla Canela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Isla Canela miniguide

Isla Canela
Biludlejning Isla Canela

Isla Canela er en halvø, der hører til provinsen Huelva og afgrænset af Atlanterhavet. Halvøen ligger i landets sydvestlige hjørne og er på den østlige bred af floden Guadiana, som er grænsen mellem Spanien og Portugal .Guadiana løber ud i Atlanterhavet lige ved Isla Canela. Den nærmeste by ligger ca Ayamonte. 6 km mod nord og har en befolkning på omkring 18 000 (2005).

Isla Canela er en udvej med i alt 7 km lange strand og hoteller. Stedet bliver mere og mere populært for soltørste turister, og her er potentialet for strand og vand aktiviteter såsom volleyball og windsurfing. Isla Canela er fantastisk til både familier og andre, og mellem Ayamonte og halvøen er en 18-hullers golfbane med golfbaner.

For at komme til Isla Canela du kan flyve til enten Sevilla Airport, som ligger ca. 160 km nordøst for halvøen, eller på tværs af grænser og flyve til Faro Airport i Portugal, ca 50 km væk.