Biludlejning Isla Canela

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Isla Canela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Isla Canela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Isla Canela miniguide

Isla Canela

Biludlejning Isla Canela

Isla Canela er en halvø, der hører til provinsen Huelva og afgrænset af Atlanterhavet. Halvøen ligger i landets sydvestlige hjørne og er på den østlige bred af floden Guadiana, som er grænsen mellem Spanien og Portugal .Guadiana løber ud i Atlanterhavet lige ved Isla Canela. Den nærmeste by ligger ca Ayamonte. 6 km mod nord og har en befolkning på omkring 18 000 (2005).

Isla Canela er en udvej med i alt 7 km lange strand og hoteller. Stedet bliver mere og mere populært for soltørste turister, og her er potentialet for strand og vand aktiviteter såsom volleyball og windsurfing. Isla Canela er fantastisk til både familier og andre, og mellem Ayamonte og halvøen er en 18-hullers golfbane med golfbaner.

For at komme til Isla Canela du kan flyve til enten Sevilla Airport , som ligger ca. 160 km nordøst for halvøen, eller på tværs af grænser og flyve til Faro Airport i Portugal , ca 50 km væk.