Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje La Gomera

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Gomera inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Gomera miniguide

Billeje La Gomera

Biludlejning La Gomera

La Gomera ligger vest for Tenerife og er en af de mindst befolkede af De Kanariske Øer med kun 23.000 indbyggere (2008).Det er ikke uden grund, at denne ø har været nicknamed”Tranquility Island.” La Gomera er et godt alternativ for dem, der har set sig mæt af partiet og masseturisme, at pesten de omkringliggende øer. Her kan vi se den uberørte natur fritid. Især terræn varierer fra dybe dale til de stejle klipper tiltrækker vandrere fra hele verden.

Et af højdepunkterne af øen er national park Grajonay, en tæt bevoksede skov præsenteret i troskle miljø. La Laguna Grande er et populært picnic område i bunden af en vulkansk krater.

Der er en lokal lufthavn på La Gomera, La Gomera Airport , nær en lille landsby kaldet Alejero som har indenrigsfly til Gran Ganaria og Tenerife.De fleste ankommer med båd til øen hovedstad San Sebastian fra Tenerife.

Dansk