Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje La Gomera

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Gomera inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Gomera miniguide

Billeje La Gomera
Biludlejning La Gomera

La Gomera ligger vest for Tenerife og er en af de mindst befolkede af De Kanariske Øer med kun 23.000 indbyggere (2008).Det er ikke uden grund, at denne ø har været nicknamed”Tranquility Island.” La Gomera er et godt alternativ for dem, der har set sig mæt af partiet og masseturisme, at pesten de omkringliggende øer. Her kan vi se den uberørte natur fritid. Især terræn varierer fra dybe dale til de stejle klipper tiltrækker vandrere fra hele verden.

Et af højdepunkterne af øen er national park Grajonay, en tæt bevoksede skov præsenteret i troskle miljø. La Laguna Grande er et populært picnic område i bunden af en vulkansk krater.

Der er en lokal lufthavn på La Gomera, La Gomera Airport, nær en lille landsby kaldet Alejero som har indenrigsfly til Gran Ganaria og Tenerife.De fleste ankommer med båd til øen hovedstad San Sebastian fra Tenerife.