Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje La Gomera Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Gomera Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Gomera Lufthavn miniguide

Billeje La Gomera Lufthavn

Biludlejning La Gomera Lufthavn

La Gomera Airport (GMZ) er en lille lufthavn 34 km syd for hovedstaden San Sebastián de la Gomera .Der er busforbindelse mellem lufthavnen og San Sebastian de la Gomera. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Avis, Europcar og Cicar.

I 2009 besøgte 34.609 passagerer La Gomera Airport. Det er så lille, at det ikke kan rumme jets fra Europa. To gange hver dag går med lette luftfartøjer fra selskabet Bint Øer til Gran Canaria og Tenerife .Grunden til, at det er så langt fra hovedstaden er på grund af Garajonay National Park, plus der er en masse af tåge i den nordlige del af lufthavnen.

La Gomera Lufthavn er forholdsvis ny og blev åbnet i 1999. La Gomera Airport har en cafe og en butik.

Dansk