Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pamplona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pamplona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pamplona miniguide

Billeje Pamplona
Biludlejning Pamplona

Pamplona er hovedstaden i Navarra-regionen ligger i den nordlige del af Spanien .Det er cirka 50 km til grænsen til Frankrig i nord og ca. 400 km til landets hovedstad Madrid i syd.Den ligger ved floden Arga ved foden af Pyrenæerne bjergkæde. Pamplona blev angiveligt grundlagt af Pompejus af navnet Pompaelo omkring år 75 f.Kr.Kr. Dag befolkning på næsten 200 000 (2008).

Pamplona er bedst kendt for at huse festivalen Fiesta de San Fermín i sommer. Her er den berømte tyr løb gennem gaderne og tyrefægtning. I denne sammenhæng. Torvet Plaza de Toros, hvor tyrefægtning finder sted, populære Plaza de Castillo er meget besøgt da tyrefægtning blev afholdt der indtil 1893. Andre Festligheder afholdt religiøse ceremonier, såsom påske og jul. Den gotiske katedral blev bygget mellem 1397 og 1530 og betragtes som en af de vigtigste religiøse bygninger.

Pamplona Lufthavn er beliggende ca 5 km uden for centrum og tilbyder indenrigsflyvninger.