Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pamplona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pamplona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pamplona miniguide

Billeje Pamplona

Biludlejning Pamplona

Pamplona er hovedstaden i Navarra-regionen ligger i den nordlige del af Spanien .Det er cirka 50 km til grænsen til Frankrig i nord og ca. 400 km til landets hovedstad Madrid i syd.Den ligger ved floden Arga ved foden af Pyrenæerne bjergkæde. Pamplona blev angiveligt grundlagt af Pompejus af navnet Pompaelo omkring år 75 f.Kr.Kr. Dag befolkning på næsten 200 000 (2008).

Pamplona er bedst kendt for at huse festivalen Fiesta de San Fermín i sommer. Her er den berømte tyr løb gennem gaderne og tyrefægtning. I denne sammenhæng. Torvet Plaza de Toros, hvor tyrefægtning finder sted, populære Plaza de Castillo er meget besøgt da tyrefægtning blev afholdt der indtil 1893. Andre Festligheder afholdt religiøse ceremonier, såsom påske og jul. Den gotiske katedral blev bygget mellem 1397 og 1530 og betragtes som en af de vigtigste religiøse bygninger.

Pamplona Lufthavn er beliggende ca 5 km uden for centrum og tilbyder indenrigsflyvninger.

Dansk