Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Algeciras

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Algeciras inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Algeciras miniguide

Billeje Algeciras

Biludlejning Algeciras

Algeciras er en by beliggende på den sydlige kyst Spanien og kun ca. 20 km til landets sydligste punkt.Algeciras ligger på vestsiden af Algecirasbukta og er Spaniens vigtigste havn for færgetrafik til Marokko på det afrikanske kontinent.Algeciras til at høre provinsen Cadiz, og det tager omkring 40 minutters kørsel til Gibraltar, beliggende på den modsatte side af bugten.Navnet kommer fra al-Jazira, som er det arabiske ord for halvøen. Befolkningen er målt på ca. 116 tusind (2009).

Når du besøger Algec IRA er en havn i de første steder du bør se.Derudover kan du se historiske bygninger som en arabisk bad og en gammel bymur i den gamle by. I byen er der også mange kirker og kapeller fra 1700-tallet og tårne fra 900’s. Det havde flere Festligheder i Algeciras, herunder Fiesta de los Tosantos og Karneval Algeciras.

Den nærmeste lufthavn er Gibraltar lufthavn, som ligger på østsiden af Algecirasbukta, ca 25 km fra byen.

Dansk