Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Algeciras

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Algeciras inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Algeciras miniguide

Billeje Algeciras
Biludlejning Algeciras

Algeciras er en by beliggende på den sydlige kyst Spanien og kun ca. 20 km til landets sydligste punkt.Algeciras ligger på vestsiden af Algecirasbukta og er Spaniens vigtigste havn for færgetrafik til Marokko på det afrikanske kontinent.Algeciras til at høre provinsen Cadiz, og det tager omkring 40 minutters kørsel til Gibraltar, beliggende på den modsatte side af bugten.Navnet kommer fra al-Jazira, som er det arabiske ord for halvøen. Befolkningen er målt på ca. 116 tusind (2009).

Når du besøger Algec IRA er en havn i de første steder du bør se.Derudover kan du se historiske bygninger som en arabisk bad og en gammel bymur i den gamle by. I byen er der også mange kirker og kapeller fra 1700-tallet og tårne fra 900’s. Det havde flere Festligheder i Algeciras, herunder Fiesta de los Tosantos og Karneval Algeciras.

Den nærmeste lufthavn er Gibraltar lufthavn, som ligger på østsiden af Algecirasbukta, ca 25 km fra byen.