Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Almeria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Almeria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Almeria miniguide

Almeria
Biludlejning Almeria

Almería er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Andalusien. Byen ligger i Spanien sydøstlige hjørne og er en vigtig havn i Middelhavet, hvor de eksporterede varer af druer og andre frugter.Det er omkring 200 km til Malaga i vest og ca. 550 km til landets hovedstad Madrid i nord.Befolkningen i Almería blev målt til omkring 180 000 i 2008.

Almería er et populært feriested og tilbyder et godt klima og grøn havet. Ruinerne af fortet Alcazaba blev bygget i 1200-tallet og den historiske museum Almería Museum, nogle af de attraktioner, der repræsenterer områdets historie. Tidligere indbyggere levede i huler, som du kan besøge, hvoraf nogle har været beboet i ca. 3000 år. Ved at køre ca 20 km mod vest, vil du komme til Roquetas de Mar og et akvarium, hvor du kan både se og føle livet under havet.

Almeria Airport er en international lufthavn beliggende ca 10 km uden for centrum.