Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Almeria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Almeria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Almeria miniguide

Almeria

Biludlejning Almeria

Almería er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Andalusien. Byen ligger i Spanien sydøstlige hjørne og er en vigtig havn i Middelhavet, hvor de eksporterede varer af druer og andre frugter.Det er omkring 200 km til Malaga i vest og ca. 550 km til landets hovedstad Madrid i nord.Befolkningen i Almería blev målt til omkring 180 000 i 2008.

Almería er et populært feriested og tilbyder et godt klima og grøn havet. Ruinerne af fortet Alcazaba blev bygget i 1200-tallet og den historiske museum Almería Museum, nogle af de attraktioner, der repræsenterer områdets historie. Tidligere indbyggere levede i huler, som du kan besøge, hvoraf nogle har været beboet i ca. 3000 år. Ved at køre ca 20 km mod vest, vil du komme til Roquetas de Mar og et akvarium, hvor du kan både se og føle livet under havet.

Almeria Airport er en international lufthavn beliggende ca 10 km uden for centrum.

Dansk