Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Calpe

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calpe inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calpe miniguide

Billeje Calp

Biludlejning Calpe

Calpe er en kystby i Alicante-provinsen i Spanien med ca 22.000 indbyggere, hvoraf omkring halvdelen er indvandrere.For så stor er Calpe, at almindelige turister er kommet her og aldrig gået tilbage. Tusindvis af Northern europæere fra henholdsvis Tyskland og Storbritannien har slået sig ned i Calpe maleriske omgivelser.Og det er let at blive betaget af byens strande, historie, kultur og skønhed. Den mest berømte vartegn er den Peñón Ifack, en enorm klippeblok, der stiger 332 fod over Middelhavet. Stenen er bevaret og er hjemsted for en række fugle racer og sjældne flora og fauna.

En strandpromonade links med byens to strande, hvor du kan svømme, deltage i vandsport eller dykning.

Old Town har små maleriske gader med restauranter og barer for sultne ganer. At slukke tørsten i viden, du kan besøge museer i byen og se hisoriske monumenter.

Tag fly til Alicante lufthavn , som ligger 45 minutter væk.

Dansk