Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Calpe

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calpe inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calpe miniguide

Billeje Calp
Biludlejning Calpe

Calpe er en kystby i Alicante-provinsen i Spanien med ca 22.000 indbyggere, hvoraf omkring halvdelen er indvandrere.For så stor er Calpe, at almindelige turister er kommet her og aldrig gået tilbage. Tusindvis af Northern europæere fra henholdsvis Tyskland og Storbritannien har slået sig ned i Calpe maleriske omgivelser.Og det er let at blive betaget af byens strande, historie, kultur og skønhed. Den mest berømte vartegn er den Peñón Ifack, en enorm klippeblok, der stiger 332 fod over Middelhavet. Stenen er bevaret og er hjemsted for en række fugle racer og sjældne flora og fauna.

En strandpromonade links med byens to strande, hvor du kan svømme, deltage i vandsport eller dykning.

Old Town har små maleriske gader med restauranter og barer for sultne ganer. At slukke tørsten i viden, du kan besøge museer i byen og se hisoriske monumenter.

Tag fly til Alicante lufthavn, som ligger 45 minutter væk.