Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vigo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vigo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vigo miniguide

Billeje Vigo
Biludlejning Vigo

Vigo ligger helt i det vestlige Spanien, der grænser op til Atlanterhavet.Byen hører til provinsen Pontevedra, og det er kun 30 km af floden Minho, der markerer grænsen mellem Portugal nordlige grænse og Spanien. Vigo har en meget god Havn der er en af de mest aktive, og i 2008 er antallet af mennesker skønnes at være næsten 300 000.

Den gamle by Vigo har stejle gader og kaldte Casco Vello, mens den nyere del af byen er præget af brede gader og moderne bygninger. The Old Castillo del Castro blev bygget i 1600-tallet og ligger på en bakke over den gamle bydel. Derudover er der flere kirker, der har overlevet århundreder, herunder Iglesia de Santa Maria Castelo og Iglesia de Santiago de Bembrive som begge strækker sig tilbage til 1100-tallet. Af de museer du kan besøge en historie museum og et kunstmuseum. Lige uden for bymidten kan du finde fristende strande, som tiltrækker flere og flere turister om sommeren.

Vigo Peinador Lufthavn er ca. 8 km fra byen.