Biludlejning Vigo

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Vigo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vigo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vigo miniguide

Billeje Vigo

Biludlejning Vigo

Vigo ligger helt i det vestlige Spanien , der grænser op til Atlanterhavet.Byen hører til provinsen Pontevedra, og det er kun 30 km af floden Minho, der markerer grænsen mellem Portugal nordlige grænse og Spanien. Vigo har en meget god Havn der er en af de mest aktive, og i 2008 er antallet af mennesker skønnes at være næsten 300 000.

Den gamle by Vigo har stejle gader og kaldte Casco Vello, mens den nyere del af byen er præget af brede gader og moderne bygninger. The Old Castillo del Castro blev bygget i 1600-tallet og ligger på en bakke over den gamle bydel. Derudover er der flere kirker, der har overlevet århundreder, herunder Iglesia de Santa Maria Castelo og Iglesia de Santiago de Bembrive som begge strækker sig tilbage til 1100-tallet. Af de museer du kan besøge en historie museum og et kunstmuseum. Lige uden for bymidten kan du finde fristende strande, som tiltrækker flere og flere turister om sommeren.

Vigo Peinador Lufthavn er ca. 8 km fra byen.