Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Reus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reus miniguide

Billeje Reus

Biludlejning Reus

Reus tilhører provinsen Tarragona i regionen Catalonien. Byen ligger i den nordøstlige del af Spanien, og det er cirka 14 km til provinshovedstaden af Tarragona, der ligger ved Middelhavet kyst. Storby Barcelona er lidt over 100 km nordøst for Reus, og i 2009 var bestanden af målte Reus at være over 105 000Dette er også hjemby den berømte arkitekt Antoni Gaudí.

Reus er især kendt for at være i et område med en stor vin og spiritus produktion, og at mange flokkes her på grund af bjergbestigning. Som Reus er fødslen byen Gaudí, kan man finde attraktioner såsom Gaudí Center, hvor du får et indblik i arkitektens arbejde. Den Gaudí Route er en guidet tur, hvor man besøger det hus, han blev født, og kirken, hvor han blev døbt. For museer er der en arkæologisk og historisk museum, og de mange festivaler afholdes i løbet af året.

Reus Airport er ca 5 km sydøst for byen.

Dansk