Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Reus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reus miniguide

Billeje Reus
Biludlejning Reus

Reus tilhører provinsen Tarragona i regionen Catalonien. Byen ligger i den nordøstlige del af Spanien, og det er cirka 14 km til provinshovedstaden af Tarragona, der ligger ved Middelhavet kyst. Storby Barcelona er lidt over 100 km nordøst for Reus, og i 2009 var bestanden af målte Reus at være over 105 000Dette er også hjemby den berømte arkitekt Antoni Gaudí.

Reus er især kendt for at være i et område med en stor vin og spiritus produktion, og at mange flokkes her på grund af bjergbestigning. Som Reus er fødslen byen Gaudí, kan man finde attraktioner såsom Gaudí Center, hvor du får et indblik i arkitektens arbejde. Den Gaudí Route er en guidet tur, hvor man besøger det hus, han blev født, og kirken, hvor han blev døbt. For museer er der en arkæologisk og historisk museum, og de mange festivaler afholdes i løbet af året.

Reus Airport er ca 5 km sydøst for byen.