Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Badajoz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Badajoz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Badajoz miniguide

Billeje Badajoz
Biludlejning Badajoz

Badajoz er hovedstaden i provinsen Badajoz, ligger i den sydvestlige del af Spanien .Byen ligger ved floden Guadiana og kun ca. 7 km fra grænsen til Portugal .På grund af den nærhed gjort en masse af samhandelen mellem Spanien og Portugal i dette område. Byen blev nævnt i kilder fra den romerske æra, men som vi kender Badajoz dag, blev grundlagt omkring år 875 I dag befolkningen i byen omkring 140.000 (2007).

Flere og flere turister besøger området omkring Badajoz og her kan du opleve natur, kultur og historie. Alcazaba er et arabisk fort er et af de bedst bevarede med flere tårne og en mur omkring den gamle borg. I den gamle by,
kan man også se historiske seværdigheder, herunder Puerta de Palmas er to tårne fra 1500-tallet, at tårne over den gamle by forbi gateway. Desuden er det muligt at besøge kirker, katedraler og museer.

Badajoz Airport er næsten 15 km fra byen.