Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Badajoz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Badajoz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Badajoz miniguide

Billeje Badajoz

Biludlejning Badajoz

Badajoz er hovedstaden i provinsen Badajoz, ligger i den sydvestlige del af Spanien .Byen ligger ved floden Guadiana og kun ca. 7 km fra grænsen til Portugal .På grund af den nærhed gjort en masse af samhandelen mellem Spanien og Portugal i dette område. Byen blev nævnt i kilder fra den romerske æra, men som vi kender Badajoz dag, blev grundlagt omkring år 875 I dag befolkningen i byen omkring 140.000 (2007).

Flere og flere turister besøger området omkring Badajoz og her kan du opleve natur, kultur og historie. Alcazaba er et arabisk fort er et af de bedst bevarede med flere tårne og en mur omkring den gamle borg. I den gamle by,
kan man også se historiske seværdigheder, herunder Puerta de Palmas er to tårne fra 1500-tallet, at tårne over den gamle by forbi gateway. Desuden er det muligt at besøge kirker, katedraler og museer.

Badajoz Airport er næsten 15 km fra byen.

Dansk