Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zaragoza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zaragoza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zaragoza miniguide

Billeje Zaragoza
Biludlejning Zaragoza

Zaragoza er hovedstad i provinsen Zaragoza, der hører til regionen Aragon i det nordøstlige Spanien .Byen ligger ved bredden af floden Ebro er Spaniens længste flod med hele sin længde inden for de nationale grænser, samt bifloder Huerva og Gallego. Det er lidt over 300 km til hovedstaden Madrid i sydvest.Kelterne grundlagde byen, før det faldt i hænderne på det romerske imperium, og i 2010 var befolkningen på ca. 700 000.

Der er mange gamle seværdigheder at se i Zaragoza, herunder en del af den mauriske bymurene stammer fra før 1000’s og den smukke Catedral de San Salvador, som består af dele fra 1100-tallet. Byen byder på museer, såsom det historiske museum Museo de Zaragoza, Museo Pila Rista beskæftiger sig med religiøs kunst og museum helliget til kunstneren Pablo Serrano. Den huser adskillige festivaler i løbet af året, og den største er den traditionelle festival del Pilar Fiestas, der finder sted i oktober.

Zaragoza Airport ligger ca 15 km udenfor byen.