Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zaragoza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zaragoza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zaragoza miniguide

Billeje Zaragoza

Biludlejning Zaragoza

Zaragoza er hovedstad i provinsen Zaragoza, der hører til regionen Aragon i det nordøstlige Spanien .Byen ligger ved bredden af floden Ebro er Spaniens længste flod med hele sin længde inden for de nationale grænser, samt bifloder Huerva og Gallego. Det er lidt over 300 km til hovedstaden Madrid i sydvest.Kelterne grundlagde byen, før det faldt i hænderne på det romerske imperium, og i 2010 var befolkningen på ca. 700 000.

Der er mange gamle seværdigheder at se i Zaragoza, herunder en del af den mauriske bymurene stammer fra før 1000’s og den smukke Catedral de San Salvador, som består af dele fra 1100-tallet. Byen byder på museer, såsom det historiske museum Museo de Zaragoza, Museo Pila Rista beskæftiger sig med religiøs kunst og museum helliget til kunstneren Pablo Serrano. Den huser adskillige festivaler i løbet af året, og den største er den traditionelle festival del Pilar Fiestas, der finder sted i oktober.

Zaragoza Airport ligger ca 15 km udenfor byen.

Dansk