Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oviedo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oviedo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oviedo miniguide

Billeje Oviedo

Biludlejning Oviedo

Oviedo er hovedstaden i provinsen med samme navn og er beliggende i den nordvestlige del af Spanien .Byen og provinsen hører til regionen Asturien og er ca 30 km til Atlanterhavskysten mod nord. Det er ca. 450 km til hovedstaden Madrid i sydøst, og dets befolkning skønnes at være omkring 225.000 (2009).Oviedo blev grundlagt i ca. 760 og havde stor prestige i 900-tallet.

Katedralen i Oviedo er en kendt marked for jord, som blev bygget I 1300’s, og her er gravsted for flere af de asturiske konger. Katedralen ligger i den gamle by med sine smalle gader og historiske bygninger. Old Town, som består af den oprindelige by, har næppe ændret sig gennem årene. Flere af de kirker, der findes i og uden for byen er opført på UNESCO World Heritage Site. Oviedo har mange museer at byde besøgende, herunder en arkæologisk museum og museet Asturien Museum of Fine Arts.

Asturias Airport ligger næsten 50 kilometer fra Oviedo.

Dansk