Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oviedo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oviedo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oviedo miniguide

Billeje Oviedo
Biludlejning Oviedo

Oviedo er hovedstaden i provinsen med samme navn og er beliggende i den nordvestlige del af Spanien .Byen og provinsen hører til regionen Asturien og er ca 30 km til Atlanterhavskysten mod nord. Det er ca. 450 km til hovedstaden Madrid i sydøst, og dets befolkning skønnes at være omkring 225.000 (2009).Oviedo blev grundlagt i ca. 760 og havde stor prestige i 900-tallet.

Katedralen i Oviedo er en kendt marked for jord, som blev bygget I 1300’s, og her er gravsted for flere af de asturiske konger. Katedralen ligger i den gamle by med sine smalle gader og historiske bygninger. Old Town, som består af den oprindelige by, har næppe ændret sig gennem årene. Flere af de kirker, der findes i og uden for byen er opført på UNESCO World Heritage Site. Oviedo har mange museer at byde besøgende, herunder en arkæologisk museum og museet Asturien Museum of Fine Arts.

Asturias Airport ligger næsten 50 kilometer fra Oviedo.