Biludlejning Terrassa

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Terrassa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Terrassa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Terrassa miniguide

Billeje Terrassa

Biludlejning Terrassa

Terrassa tilhører provinsen Barcelona og ligger i den nordøstlige del af Spanien .Den hurtigste vej til kysten og fristende Middelhav, er Badalona, der ligger omkring 30 km sydøst for Terrassa. Den populære storbyen Barcelona ligger 35 km sydøst for Terrassa, mens grænsen til Frankrig i nord, er at finde omkring 150 km væk.I 2009 befolkningen i Terrassa målt på ca. 210 000.

Terrassa har eksisteret som en by siden romertiden og blev grundlagt under navnet Egara mellem år 69 og 79 f.Kr.. Byen tager sig af arv, og den gamle bydel har en middelalderlig karakter og historiske bygninger. I 2005 afslørede stadig tyder på, at området var beboet for næsten en million år siden, hvilket gør det til en af Europas ældste. Terrassa har længe været førende inden for tekstilfremstilling og tekstil museum er helliget netop det.

Barcelona Lufthavn, som officielt kaldes El Prat Airport ligger ca. 40 km uden for Terrassa.