Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Terrassa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Terrassa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Terrassa miniguide

Billeje Terrassa
Biludlejning Terrassa

Terrassa tilhører provinsen Barcelona og ligger i den nordøstlige del af Spanien .Den hurtigste vej til kysten og fristende Middelhav, er Badalona, der ligger omkring 30 km sydøst for Terrassa. Den populære storbyen Barcelona ligger 35 km sydøst for Terrassa, mens grænsen til Frankrig i nord, er at finde omkring 150 km væk.I 2009 befolkningen i Terrassa målt på ca. 210 000.

Terrassa har eksisteret som en by siden romertiden og blev grundlagt under navnet Egara mellem år 69 og 79 f.Kr.. Byen tager sig af arv, og den gamle bydel har en middelalderlig karakter og historiske bygninger. I 2005 afslørede stadig tyder på, at området var beboet for næsten en million år siden, hvilket gør det til en af Europas ældste. Terrassa har længe været førende inden for tekstilfremstilling og tekstil museum er helliget netop det.

Barcelona Lufthavn, som officielt kaldes El Prat Airport ligger ca. 40 km uden for Terrassa.