Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Denia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Denia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Denia miniguide

Billeje Denia
Biludlejning Denia

Denia er en charmerende havneby i udkanten af Alicante-provinsen i Spanien .
Sejlbåd havn tegn på velstand i den lille by på trods af den lave befolkning på næsten 40 000Et andet vartegn, bekræfter fremgangen i slottet Castillo de Denia at tårne højt på en klippe med udsigt over byen. Der er også arkæologiske museum. Som en spansk kystby kan findes her som miles sandstrande med endeløst udbud af
vandsportsaktiviteter. Dykning og fiskeri er også populære i bugterne. Mountain formationer giver muligheder for klatring, ridning og mountainbike. I hjertet af byens butikker og restauranter på hinanden og menuer består af traditionelle spanske retter som tapas og paella.

I sommermånederne vil der være en særskilt okseløp i town”Toros en el marts”hvilket også betyder Tyre i havet. Dette er en manddom test for unge mænd, der kører i front oksegalloppen og ud til havet.

Denia har ingen lokale lufthavn, men den nærmeste mulighed er at flyve til Alicante med en busforbindelse derfra.