Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Denia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Denia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Denia miniguide

Billeje Denia

Biludlejning Denia

Denia er en charmerende havneby i udkanten af Alicante-provinsen i Spanien .
Sejlbåd havn tegn på velstand i den lille by på trods af den lave befolkning på næsten 40 000Et andet vartegn, bekræfter fremgangen i slottet Castillo de Denia at tårne højt på en klippe med udsigt over byen. Der er også arkæologiske museum. Som en spansk kystby kan findes her som miles sandstrande med endeløst udbud af
vandsportsaktiviteter. Dykning og fiskeri er også populære i bugterne. Mountain formationer giver muligheder for klatring, ridning og mountainbike. I hjertet af byens butikker og restauranter på hinanden og menuer består af traditionelle spanske retter som tapas og paella.

I sommermånederne vil der være en særskilt okseløp i town”Toros en el marts”hvilket også betyder Tyre i havet. Dette er en manddom test for unge mænd, der kører i front oksegalloppen og ud til havet.

Denia har ingen lokale lufthavn, men den nærmeste mulighed er at flyve til Alicante med en busforbindelse derfra.

Dansk