Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Elche

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Elche inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Elche miniguide

Billeje Elche

Biludlejning Elche

Elche ligger i det sydøstlige Spanien , ca 20 km vest for Middelhavet.Det er beliggende i provinsen Alicante, der tilhører regionen Valencia, hvilket er omkring 25 km til byen og den tilflugt Alicante .Fra Elche har transporteret varerne af datoer, palme, fodtøj, olivenolie og sæbe, og i 2008 indbyggere målt på omkring 210 000.

Elche er kendt for at være omgivet af Europas eneste daddelpalmeskog der blev bygget af araberne for over 1000 år siden. Skoven består af over 200.000 palmer, og på grund af den unikke skovbevoksninger Elche på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Altamira Slot er et slot, som blev bygget i 1100 – og 1200’s og er nu hjemsted for Elche Arkæologi og History Museum. I august hvert år og fejres drama Mystery af Elche er blevet bygget siden 1400-tallet og er blevet gået i arv fra far til søn.

Alicante Lufthavn er den 6. travleste lufthavn i Spanien og er beliggende ca. 13 km uden for Elche.

Dansk