Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Elche

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Elche inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Elche miniguide

Billeje Elche
Biludlejning Elche

Elche ligger i det sydøstlige Spanien, ca 20 km vest for Middelhavet.Det er beliggende i provinsen Alicante, der tilhører regionen Valencia, hvilket er omkring 25 km til byen og den tilflugt Alicante .Fra Elche har transporteret varerne af datoer, palme, fodtøj, olivenolie og sæbe, og i 2008 indbyggere målt på omkring 210 000.

Elche er kendt for at være omgivet af Europas eneste daddelpalmeskog der blev bygget af araberne for over 1000 år siden. Skoven består af over 200.000 palmer, og på grund af den unikke skovbevoksninger Elche på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Altamira Slot er et slot, som blev bygget i 1100 – og 1200’s og er nu hjemsted for Elche Arkæologi og History Museum. I august hvert år og fejres drama Mystery af Elche er blevet bygget siden 1400-tallet og er blevet gået i arv fra far til søn.

Alicante Lufthavn er den 6. travleste lufthavn i Spanien og er beliggende ca. 13 km uden for Elche.