Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje La Coruna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Coruna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Coruna miniguide

La Coruna

Biludlejning La Coruna

Det vigtigste havneby på den spanske Atlanterhavskyst, La Coruña. Det er beliggende nord-vestlige del af landet, især i provinsen Galicien. I 2007 befolkningen anslås 244.388.

La Coruna er en smuk by, med en berømt og attraktive havnepromenade. Den mest berømte attraktion, der er over 2000 år gamle Hercules Tower (Torre de Hercules) – verdens ældste fyrtårn. Det ligger på en bakke med en fantastisk udsigt over byen og havet. 1500-tallet fort Castillo San Antón skal også nævnes. Det er en attraktion i sig selv, som også indeholder en arkæologisk og historisk museer. Ellers er det en række museer og kunstgallerier i byen.

Det er en kort afstand fra centrum til flere fine strande, herunder Playa de las lapas – ligger lige i nærheden af Hercules Tower. Det er ikke så stort, men er højt beliggende mellem klipperne.

Dansk