Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje La Coruna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Coruna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Coruna miniguide

La Coruna
Biludlejning La Coruna

Det vigtigste havneby på den spanske Atlanterhavskyst, La Coruña. Det er beliggende nord-vestlige del af landet, især i provinsen Galicien. I 2007 befolkningen anslås 244.388.

La Coruna er en smuk by, med en berømt og attraktive havnepromenade. Den mest berømte attraktion, der er over 2000 år gamle Hercules Tower (Torre de Hercules) – verdens ældste fyrtårn. Det ligger på en bakke med en fantastisk udsigt over byen og havet. 1500-tallet fort Castillo San Antón skal også nævnes. Det er en attraktion i sig selv, som også indeholder en arkæologisk og historisk museer. Ellers er det en række museer og kunstgallerier i byen.

Det er en kort afstand fra centrum til flere fine strande, herunder Playa de las lapas – ligger lige i nærheden af Hercules Tower. Det er ikke så stort, men er højt beliggende mellem klipperne.