Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Caceres

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caceres inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caceres miniguide

Billeje Caceres
Biludlejning Caceres

Cáceres er hovedstaden i provinsen Cáceres tilhører Estremadura regionen. Byen er centralt beliggende i den vestlige del af Spanien, og dets befolkning er omkring 90 tusind (2008).Det er omkring 100 km til grænsen til Portugal i vest og 300 km til hovedstaden Madrid i nordøst.Cáceres blev grundlagt under navnet Castra Caecilia af romerne i 74 f.Kr. Kr. og blev erobret af maurerne i 700’s.

Byens arkitektur er præget af den lange historie og de forskellige reglen, og områdets gamle bydel er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den historiske by har en middelalderlig karakter, og er omgivet af en gammel bymur stammer fra både den romerske æra, og perioden under maurerne. Her kan du se de kirker og klostre tilbage til 1200’s og historiske paladser og tårne. Du kan også besøge forskellige museer og nyd musik festivaler, påske fest og karneval.

Badajoz Airport ligger lige over 100 km syd for Cáceres.