Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Caceres

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caceres inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caceres miniguide

Billeje Caceres

Biludlejning Caceres

Cáceres er hovedstaden i provinsen Cáceres tilhører Estremadura regionen. Byen er centralt beliggende i den vestlige del af Spanien , og dets befolkning er omkring 90 tusind (2008).Det er omkring 100 km til grænsen til Portugal i vest og 300 km til hovedstaden Madrid i nordøst.Cáceres blev grundlagt under navnet Castra Caecilia af romerne i 74 f.Kr. Kr. og blev erobret af maurerne i 700’s.

Byens arkitektur er præget af den lange historie og de forskellige reglen, og områdets gamle bydel er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den historiske by har en middelalderlig karakter, og er omgivet af en gammel bymur stammer fra både den romerske æra, og perioden under maurerne. Her kan du se de kirker og klostre tilbage til 1200’s og historiske paladser og tårne. Du kan også besøge forskellige museer og nyd musik festivaler, påske fest og karneval.

Badajoz Airport ligger lige over 100 km syd for Cáceres.

Dansk