Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Castellon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Castellon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Castellon miniguide

Billeje Castellon

Biludlejning Castellon

Castellon er en spansk provins, stekker over 112 km langs Middelhavet i Spanien .Vi lever 140 000 personer med et stadigt stigende antal.Castellon tilbyder de fleste af de naturlige glade turist med flere vandrestier og bjergområder. Byen har sin historie helt tilbage til middelalderen og i den gamle del hviler mange historiske bygninger fra renæssancen og den gotiske oprindelse. Byen er fuld af katedraler, kroge og paladser. Gå ikke glip af El Fadri, en 58 meter høj klokketårn fra 1500-tallet og Santa Maria katedral.

For de eventyrlystne kan Castellon tilbyde mest i sports aktivt at spise som sejlsport, windsurfing, dykning, ridning og cykling. Der er også to golfbaner i byen.

Orange træer vokser langs gader og indbyder til hyggelige gåture i byen, mens det åbne marked virkelig kan give dig feriestemning af studehandler på markeder.

Den nærmeste lufthavn er i Valencia (VLC) , men du kan også flyve til Barcelona (BCN) , og Reus (REU).

Dansk