Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Castellon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Castellon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Castellon miniguide

Billeje Castellon
Biludlejning Castellon

Castellon er en spansk provins, stekker over 112 km langs Middelhavet i Spanien .Vi lever 140 000 personer med et stadigt stigende antal.Castellon tilbyder de fleste af de naturlige glade turist med flere vandrestier og bjergområder. Byen har sin historie helt tilbage til middelalderen og i den gamle del hviler mange historiske bygninger fra renæssancen og den gotiske oprindelse. Byen er fuld af katedraler, kroge og paladser. Gå ikke glip af El Fadri, en 58 meter høj klokketårn fra 1500-tallet og Santa Maria katedral.

For de eventyrlystne kan Castellon tilbyde mest i sports aktivt at spise som sejlsport, windsurfing, dykning, ridning og cykling. Der er også to golfbaner i byen.

Orange træer vokser langs gader og indbyder til hyggelige gåture i byen, mens det åbne marked virkelig kan give dig feriestemning af studehandler på markeder.

Den nærmeste lufthavn er i Valencia (VLC), men du kan også flyve til Barcelona (BCN), og Reus (REU).