Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Menorca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Menorca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Menorca Lufthavn miniguide

Billeje Menorca Lufthavn

Biludlejning Menorca Lufthavn

Menorca Lufthavn, også kaldet Mahón Airport (MAH), beliggende 5 km sydvest for hovedstaden Mahon. Der er busforbindelse mellem lufthavnen og Mahon, fem bilproducenter tilbyder deres service i lufthavnen, er der tale Sol Mar, National, Avis, Europcar og Hertz.

I 2009 var 2.433.672 passagerer besøg i lufthavnen. Fra Menorca Lufthavn er der 10 faste ruter, primært til andre destinationer i Spanien , og et utal af charterfly. Der er flere barer, caféer og restauranter i Menorca Lufthavn.

Lufthavnen har toldfri butikker og flere specialbutikker sælger kunsthåndværk, smykker og slik. Andre faciliteter inkluderer ATM, apotek og rejsebureau. Der er ingen konference i lufthavnen, Hotel Capri i Mahón har et konferencecenter.

Dansk