Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Menorca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Menorca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Menorca Lufthavn miniguide

Billeje Menorca Lufthavn
Biludlejning Menorca Lufthavn

Menorca Lufthavn, også kaldet Mahón Airport (MAH), beliggende 5 km sydvest for hovedstaden Mahon. Der er busforbindelse mellem lufthavnen og Mahon, fem bilproducenter tilbyder deres service i lufthavnen, er der tale Sol Mar, National, Avis, Europcar og Hertz.

I 2009 var 2.433.672 passagerer besøg i lufthavnen. Fra Menorca Lufthavn er der 10 faste ruter, primært til andre destinationer i Spanien, og et utal af charterfly. Der er flere barer, caféer og restauranter i Menorca Lufthavn.

Lufthavnen har toldfri butikker og flere specialbutikker sælger kunsthåndværk, smykker og slik. Andre faciliteter inkluderer ATM, apotek og rejsebureau. Der er ingen konference i lufthavnen, Hotel Capri i Mahón har et konferencecenter.