Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Leon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leon miniguide

Billeje Leon
Biludlejning Leon

León er hovedstaden i provinsen León ligger i den nordvestlige del af Spanien .Hovedstaden i Madrid er beliggende ca. 335 km sydøst for Leon, mens Portugals nordlige grænse er ca 150 km sydvest for byen.I 2007 lå befolkning i León i lidt over 135 000 Grundlagt af romerne, og i 1. århundrede f.Kr. Kr. havde en romersk legion lejr her, hvilket gav anledning til navnet.

I dag er det stadig muligt at se resterne af bymure, som blev bygget omkring 200 AD Kr. Andre historiske seværdigheder kan du se den gotiske kirker León katedral med to smukke udsmykkede tårn fra 1100-tallet. Den romanske basilika San Isidoro har en døbefont fra 1000-tallet og i dag et museum, hvor det er udstillet, herunder tekstiler fra middelalderen. Af Festligheder fejret påske og langfredag i særdeleshed, og om sommeren holdt Festival i San Juan med tyrefægtning og fyrværkeri.

Leon Airport ligger cirka 6 km uden for centrum.