Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Leon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leon miniguide

Billeje Leon

Biludlejning Leon

León er hovedstaden i provinsen León ligger i den nordvestlige del af Spanien .Hovedstaden i Madrid er beliggende ca. 335 km sydøst for Leon, mens Portugals nordlige grænse er ca 150 km sydvest for byen.I 2007 lå befolkning i León i lidt over 135 000 Grundlagt af romerne, og i 1. århundrede f.Kr. Kr. havde en romersk legion lejr her, hvilket gav anledning til navnet.

I dag er det stadig muligt at se resterne af bymure, som blev bygget omkring 200 AD Kr. Andre historiske seværdigheder kan du se den gotiske kirker León katedral med to smukke udsmykkede tårn fra 1100-tallet. Den romanske basilika San Isidoro har en døbefont fra 1000-tallet og i dag et museum, hvor det er udstillet, herunder tekstiler fra middelalderen. Af Festligheder fejret påske og langfredag i særdeleshed, og om sommeren holdt Festival i San Juan med tyrefægtning og fyrværkeri.

Leon Airport ligger cirka 6 km uden for centrum.

Dansk