Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lanzarote

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lanzarote inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lanzarote miniguide

Billeje Lanzarote

Biludlejning Lanzarote

Lanzarote er den mest østlige landskab Kanariske Øer og også denne ø er af vulkansk oprindelse.Modest 140 tusind (2008) bor på øen, hvoraf ca 60 000 bor i hovedstaden Arrecife.

Smukke hvide strande, står i skærende kontrast til den mørke og spændende vulkanske landskab og en tur til verdens længste vulkanske tunnel, Atlantida tunnel, er obligatorisk.

Øen er nok bedst kendt for sine sportslige karakter, men der er meget at undvære tennis og surfbræt. Strande Playa Blanca, som også means”White Beach”in spanske og Papagayo på sydsiden er ideel til lange dovne dage, mens nationalpark Timanfava tilbyder en smuk natur i hovedstaden.

Gå ikke glip af de lokale specialiteter såsom tapas og traditionelle paella. Vask ned med en lækker glas vin, der dyrkes i vulkansk aske giver en særlig sød aroma.

Lanzarote har sin egen internationale lufthavn, Arrecife lufthavn.

Dansk