Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lanzarote Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lanzarote Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lanzarote Lufthavn miniguide

Billeje Lanzarote Lufthavn

Biludlejning Lanzarote Lufthavn

Lanzarote Airport (ACE) er placeret 5 km syd for hovedstaden Arricife på Lanzarote .Der er en bus mellem lufthavnen og hovedstaden. Biler Reisen, Avis, Betacar, 5CAr, Cabrera Medina, Cicar, Felycar, Hertz og Payless er bilen selskaber beliggende i lufthavnen.

5.625.580 passagerer besøgte Lanzarote Lufthavn i 2007. Der er næsten 50 luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, og rejser til omkring 52 forskellige destinationer.

Lanzarote Lufthavn har en passende udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Andre faciliteter inkluderer internetadgang, ATM, apotek og rejsebureau.Hotellerne den Beatriz Playa og Sol

Lanzarote ligger nær lufthavnen. I 2002 åbnede en Aviation Museum i lufthavnen.

Dansk