Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lugo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lugo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lugo miniguide

Billeje Lugo
Biludlejning Lugo

Lugo er hovedstad i provinsen Lugo og beliggende i regionen Galicien i det nordvestlige Spanien .Det ligger på bredden af floden Miño, og det er ca. 160 km til Portugal nordlige grænse. Det er omkring 100 km til Atlanterhavskysten mod nordvest og ca 500 km til hovedstaden Madrid i sydøst.Befolkningen blev målt til næsten 100 000 i 2009.

Omkring den gamle by i Lugo er der en romersk bymur blev opført omkring år 300 e.Kr. Kr. og opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I den gamle bydel er flere pladser og pladser som Plaza de Santo Domingo, og den smukke katedral, som ligger lige inden for de gamle bymure, blev bygget i 1100-tallet. I Lugo arrangeret påske festivaler og julen ud på festivaler såsom Fiesta de San Froilan med boder og traditionelle varer.

Besøgende kan enten lander på Santiago de Compostela Airport som er beliggende ca. 90 km fra Lugo, eller A Coruña Airport som ligger 95 km fra byen.