Biludlejning Lugo

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Lugo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lugo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lugo miniguide

Billeje Lugo

Biludlejning Lugo

Lugo er hovedstad i provinsen Lugo og beliggende i regionen Galicien i det nordvestlige Spanien .Det ligger på bredden af floden Miño, og det er ca. 160 km til Portugal nordlige grænse. Det er omkring 100 km til Atlanterhavskysten mod nordvest og ca 500 km til hovedstaden Madrid i sydøst.Befolkningen blev målt til næsten 100 000 i 2009.

Omkring den gamle by i Lugo er der en romersk bymur blev opført omkring år 300 e.Kr. Kr. og opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I den gamle bydel er flere pladser og pladser som Plaza de Santo Domingo, og den smukke katedral, som ligger lige inden for de gamle bymure, blev bygget i 1100-tallet. I Lugo arrangeret påske festivaler og julen ud på festivaler såsom Fiesta de San Froilan med boder og traditionelle varer.

Besøgende kan enten lander på Santiago de Compostela Airport som er beliggende ca. 90 km fra Lugo, eller A Coruña Airport som ligger 95 km fra byen.