Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Valladolid

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valladolid inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valladolid miniguide

Billeje Valladolid
Biludlejning Valladolid

Valladolid er centralt beliggende i regionen Castilla y León i det vestlige Spanien .Byen er hovedstad i provinsen Valladolid og beliggende nær langs løbet af floder og Pisuerga Esgueva. Det er ca. 150 km til den portugisiske grænse i vest og hovedstaden Madrid, ligger ca 200 km syd for Valladolid.På 900-tallet Valladolid en lille landsby og begyndte at vokse ud over 1100-tallet. I dag befolkningen målt ved over 315 tusind (2009).

Valladolid er en gammel by med en historisk karakter, og i den gamle bydel er Plaza Mayor, omgivet af smukke bygninger fra middelalderen, ud over rådhuset. Nogle af de historiske bygninger er den ufærdige katedral, der blev indledt i 1500-tallet og en kongelig palads, der stammer fra 1500-tallet. Den opdagelsesrejsende Christopher Columbus døde i Valladolid i 1506, og forfatteren Miguel de Cervantes skrev en del af Don Quixote her. Begge deres huse er bevaret, og der er mulighed for en rundtur.

Valladolid Lufthavn er ca. 10 km uden for centrum.