Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Valladolid

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valladolid inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valladolid miniguide

Billeje Valladolid

Biludlejning Valladolid

Valladolid er centralt beliggende i regionen Castilla y León i det vestlige Spanien .Byen er hovedstad i provinsen Valladolid og beliggende nær langs løbet af floder og Pisuerga Esgueva. Det er ca. 150 km til den portugisiske grænse i vest og hovedstaden Madrid, ligger ca 200 km syd for Valladolid.På 900-tallet Valladolid en lille landsby og begyndte at vokse ud over 1100-tallet. I dag befolkningen målt ved over 315 tusind (2009).

Valladolid er en gammel by med en historisk karakter, og i den gamle bydel er Plaza Mayor, omgivet af smukke bygninger fra middelalderen, ud over rådhuset. Nogle af de historiske bygninger er den ufærdige katedral, der blev indledt i 1500-tallet og en kongelig palads, der stammer fra 1500-tallet. Den opdagelsesrejsende Christopher Columbus døde i Valladolid i 1506, og forfatteren Miguel de Cervantes skrev en del af Don Quixote her. Begge deres huse er bevaret, og der er mulighed for en rundtur.

Valladolid Lufthavn er ca. 10 km uden for centrum.

Dansk