Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Menorca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Menorca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Menorca miniguide

Billeje Menorca

Biludlejning Menorca

Balearerne øgruppe i Middelhavet har i mange år været en af Spaniens mest populære turistområder. Mallorca og Ibiza er nok den mest berømte øer her, men Menorca er ikke mindre attraktiv. Her har der været en løsning siden forhistorisk tid, og rester af den kan stadig ses i den store samling af stenmonumenter fra stenalderen og bronzealderen – en af de virkelig store turistattraktioner på øen.

Menorca, har også en turbulent historie. Her har der været en base for pirater, og at den arabiske og briterne har domineret område i hver periode. I dag Menorca et fredeligt sted, som trækker sine indtægter primært fra de mange feriegjestene komme her.

Men de fleste oplever Menorca mindre påvirket af masseturismen og stress end Mallorca og Ibiza .Der er også smukke bjergområder uden for de bygninger, hvor du kan få en fornemmelse af uberørt natur. Ellers er det selvfølgelig smukke strande flere steder langs kysten. Menorca har omkring 80.000 indbyggere. Mange af dem lever enten i hovedstaden Mahon og den næststørste by Ciutadella.

Mao Lufthavn Lufthavn ligger sydvest for Mahon

Dansk