Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Menorca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Menorca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Menorca miniguide

Billeje Menorca
Biludlejning Menorca

Balearerne øgruppe i Middelhavet har i mange år været en af Spaniens mest populære turistområder. Mallorca og Ibiza er nok den mest berømte øer her, men Menorca er ikke mindre attraktiv. Her har der været en løsning siden forhistorisk tid, og rester af den kan stadig ses i den store samling af stenmonumenter fra stenalderen og bronzealderen – en af de virkelig store turistattraktioner på øen.

Menorca, har også en turbulent historie. Her har der været en base for pirater, og at den arabiske og briterne har domineret område i hver periode. I dag Menorca et fredeligt sted, som trækker sine indtægter primært fra de mange feriegjestene komme her.

Men de fleste oplever Menorca mindre påvirket af masseturismen og stress end Mallorca og Ibiza .Der er også smukke bjergområder uden for de bygninger, hvor du kan få en fornemmelse af uberørt natur. Ellers er det selvfølgelig smukke strande flere steder langs kysten. Menorca har omkring 80.000 indbyggere. Mange af dem lever enten i hovedstaden Mahon og den næststørste by Ciutadella.

Mao Lufthavn Lufthavn ligger sydvest for Mahon