Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jerez Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jerez Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jerez Lufthavn miniguide

Billeje Jerez Lufthavn
Biludlejning Jerez Lufthavn

Jerez Airport, også kendt som La Parra Lufthavn, der ligger 8 km sydøst for erez de la Frontera .Afstanden til Sevilla er 80 km og 45,5 km til Cadiz. Der er en bus mellem lufthavnen og Jerez de la Frontera. De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnen er AurigaCrown Biludlejning, Goldcar udlejning, Avis, Europcar, Hertz og National.

Omkring 1,3 millioner passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Omkring 35 procent af ture er indenrigsflyvninger, men lufthavnen er især godt besøgt af tyskere og englændere. Jerez Airport serverer 14 forskellige destinationer.

Jerez lufthavn har en cafe og to butikker, hvor den ene af dem er skattefrie. Andre faciliteter inkluderer førstehjælp, baby / familie værelser og mødelokaler. Den nærmeste hotel er Hotel Guadatele.