Biludlejning Jerez Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Jerez Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jerez Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jerez Lufthavn miniguide

Billeje Jerez Lufthavn

Biludlejning Jerez Lufthavn

Jerez Airport, også kendt som La Parra Lufthavn, der ligger 8 km sydøst for erez de la Frontera .Afstanden til Sevilla er 80 km og 45,5 km til Cadiz. Der er en bus mellem lufthavnen og Jerez de la Frontera. De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnen er AurigaCrown Biludlejning, Goldcar udlejning, Avis, Europcar, Hertz og National.

Omkring 1,3 millioner passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Omkring 35 procent af ture er indenrigsflyvninger, men lufthavnen er især godt besøgt af tyskere og englændere. Jerez Airport serverer 14 forskellige destinationer.

Jerez lufthavn har en cafe og to butikker, hvor den ene af dem er skattefrie. Andre faciliteter inkluderer førstehjælp, baby / familie værelser og mødelokaler. Den nærmeste hotel er Hotel Guadatele.