Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Torremolinos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torremolinos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Torremolinos miniguide

Billeje Torremolinos

Biludlejning Torremolinos

Torremolinos ligger på den populære Costa del Sol i det sydlige Spanien, der grænser op til Middelhavet.Byen hører til provinsen Malaga , og den handler om. 15 km til provinshovedstaden, Málaga.Grænsen til Portugal ligger omkring 350 km vest for de kystnære byen, mens landets hovedstad Madrid ligger ca. 550 km nord.Befolkning i Torremolinos var i 2006 i en lidt over 50 000.

Torremolinos er primært en udvej by og var en af de tidligste lokaliteter af sin art langs Costa del Sol. Mange turister foretrækker her, fordi der er lange strande, palmer og grønt hav af muligheder for vandsport i Torremolinos, og Malaga er en by med gode shoppingmuligheder. Den største attraktion i Torremolinos Aqualand er der, hvor der er 100 meter høje klipper du kan springe fra, rafting i puljen, vandland for børn, og mange forskellige og til tider skræmmende dias.

Det officielle navn på lufthavnen i Malaga : Pablo Ruiz Picasso lufthavn og lufthavnen er omkring 7 miles nord for Torremolinos.

Dansk