Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Torremolinos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torremolinos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Torremolinos miniguide

Billeje Torremolinos
Biludlejning Torremolinos

Torremolinos ligger på den populære Costa del Sol i det sydlige Spanien, der grænser op til Middelhavet.Byen hører til provinsen Malaga, og den handler om. 15 km til provinshovedstaden, Málaga.Grænsen til Portugal ligger omkring 350 km vest for de kystnære byen, mens landets hovedstad Madrid ligger ca. 550 km nord.Befolkning i Torremolinos var i 2006 i en lidt over 50 000.

Torremolinos er primært en udvej by og var en af de tidligste lokaliteter af sin art langs Costa del Sol. Mange turister foretrækker her, fordi der er lange strande, palmer og grønt hav af muligheder for vandsport i Torremolinos, og Malaga er en by med gode shoppingmuligheder. Den største attraktion i Torremolinos Aqualand er der, hvor der er 100 meter høje klipper du kan springe fra, rafting i puljen, vandland for børn, og mange forskellige og til tider skræmmende dias.

Det officielle navn på lufthavnen i Malaga : Pablo Ruiz Picasso lufthavn og lufthavnen er omkring 7 miles nord for Torremolinos.