Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Malaga Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malaga Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malaga Lufthavn miniguide

Billeje Malaga Lufthavn
Biludlejning Malaga Lufthavn

Malaga lufthavn (AGP), også kendt som Pablo Ruiz Picasso lufthavn ligger 8 km sydvest for Malaga og 5 km nord for Torremolinos.Der er både tog og busser mellem lufthavnen og Malaga. Der er 10 forskellige bilproducenter i lufthavnen er beliggende i Terminal 2 og 3: Nationale ater, Optag, Sixt, Auriga, Biler Lido, Avis, Hertz, Solms, Goldcar Europa og Europcar.

11.622.443 passagerer besøgte Malaga Lufthavn i 2009, hvilket er de 4 største lufthavn i Spanien. De vigtigste base i Andalus Lineas Aéreas, Vueling og Ryanair. Fra Malaga er der ruter til 60 forskellige lande og knap 90 forskellige destinationer. De mest trafikerede destinationer er London,Dublin ogManchester. En helt ny Terminal 3 har lige åbnet.

Malaga Lufthavn har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Andre faciliteter inkluderer et apotek, bank, posthus, internet, medicinsk center, udstillingssted, rejser, konference-og business center, VIP-lounge og en Aviation Museum. Der er ingen hoteller i lufthavnen.