Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malaga Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malaga Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malaga Lufthavn miniguide

Billeje Malaga Lufthavn

Biludlejning Malaga Lufthavn

Malaga lufthavn (AGP), også kendt som Pablo Ruiz Picasso lufthavn ligger 8 km sydvest for Malaga og 5 km nord for Torremolinos.Der er både tog og busser mellem lufthavnen og Malaga. Der er 10 forskellige bilproducenter i lufthavnen er beliggende i Terminal 2 og 3: Nationale ater, Optag, Sixt, Auriga, Biler Lido, Avis, Hertz, Solms, Goldcar Europa og Europcar.

11.622.443 passagerer besøgte Malaga Lufthavn i 2009, hvilket er de 4 største lufthavn i Spanien .De vigtigste base i Andalus Lineas Aéreas, Vueling og Ryanair. Fra Malaga er der ruter til 60 forskellige lande og knap 90 forskellige destinationer. De mest trafikerede destinationer er London ,Dublin ogManchester .En helt ny Terminal 3 har lige åbnet.

Malaga Lufthavn har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Andre faciliteter inkluderer et apotek, bank, posthus, internet, medicinsk center, udstillingssted, rejser, konference-og business center, VIP-lounge og en Aviation Museum. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk