Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tudela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tudela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tudela miniguide

Billeje Tudela

Biludlejning Tudela

Tudela tilhører provinsen Navarra og har en sydlig placering i regionen Navarra ligger i den nordlige del af Spanien .Tudela er beliggende ved floden Ebro er Spaniens længste flod, hvor floden findes inden for de nationale grænser. Grænsen af Frankrig , der ligger omkring 150 km fra Tudela, mens Middelhavskysten har en beliggenhed ca. 350 km vest for byen.I 2009 befolkningen var ca. 35 000 indbyggere i Tudela.

Tudela blev grundlagt af muslimer i 807 år og i dag kan man stadig se de middelalderlige bygninger, især kirker. Iglesia de Magdalena og Iglesia de San Nicolás strækker sig tilbage til 1100-tallet, mens byens katedral blev bygget i 1100 – og 1200’s. Museum of Tudela er en kunst museum til huse i en bygning fra 1400 – og 1500’s. Mange af de gamle bygninger ligger i den historiske by med smalle gader og den smukke Plaza Vieja som centrum.

Zaragoza Airport ligger ca. 90 km sydøst for Tudela.

Dansk