Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tudela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tudela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tudela miniguide

Billeje Tudela
Biludlejning Tudela

Tudela tilhører provinsen Navarra og har en sydlig placering i regionen Navarra ligger i den nordlige del af Spanien .Tudela er beliggende ved floden Ebro er Spaniens længste flod, hvor floden findes inden for de nationale grænser. Grænsen af Frankrig, der ligger omkring 150 km fra Tudela, mens Middelhavskysten har en beliggenhed ca. 350 km vest for byen.I 2009 befolkningen var ca. 35 000 indbyggere i Tudela.

Tudela blev grundlagt af muslimer i 807 år og i dag kan man stadig se de middelalderlige bygninger, især kirker. Iglesia de Magdalena og Iglesia de San Nicolás strækker sig tilbage til 1100-tallet, mens byens katedral blev bygget i 1100 – og 1200’s. Museum of Tudela er en kunst museum til huse i en bygning fra 1400 – og 1500’s. Mange af de gamle bygninger ligger i den historiske by med smalle gader og den smukke Plaza Vieja som centrum.

Zaragoza Airport ligger ca. 90 km sydøst for Tudela.