Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Soria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Soria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Soria miniguide

Billeje Soria
Biludlejning Soria

Soria er centralt beliggende i den nordlige del af Spanien og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Byen og provinsen hører til regionen Castilla y León, Soria, og er beliggende øst for området, på bredden af floden Duero. Det drejer sig om 450 km til byen Barcelona og Middelhavet i øst og ca. 360 km til den portugisiske grænse i vest.Befolkning i Soria var omkring 40 000 i 2008.

Soria er en smuk by med mange historiske bygninger, herunder Rådhuset fra 1500-tallet, der står på byens store pladser. Mange af de gamle bygninger er kirker og klostre, som klostret Santa Clara fra 1200-tallet og kirken Santo Domingo fra 1100-tallet. Old Town er et charmerende område med en fantastisk beliggenhed ved floden Duero. Lidt uden for byen ligger resterne af den antikke Numantia og Museo Numantino er en arkæologisk museum, som indeholder resultaterne fra denne by.

Den nærmeste lufthavn Logroño-Agoncillo Airport, som ligger ca. 120 km nord for Soria.