Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Soria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Soria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Soria miniguide

Billeje Soria

Biludlejning Soria

Soria er centralt beliggende i den nordlige del af Spanien og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Byen og provinsen hører til regionen Castilla y León, Soria, og er beliggende øst for området, på bredden af floden Duero. Det drejer sig om 450 km til byen Barcelona og Middelhavet i øst og ca. 360 km til den portugisiske grænse i vest.Befolkning i Soria var omkring 40 000 i 2008.

Soria er en smuk by med mange historiske bygninger, herunder Rådhuset fra 1500-tallet, der står på byens store pladser. Mange af de gamle bygninger er kirker og klostre, som klostret Santa Clara fra 1200-tallet og kirken Santo Domingo fra 1100-tallet. Old Town er et charmerende område med en fantastisk beliggenhed ved floden Duero. Lidt uden for byen ligger resterne af den antikke Numantia og Museo Numantino er en arkæologisk museum, som indeholder resultaterne fra denne by.

Den nærmeste lufthavn Logroño-Agoncillo Airport, som ligger ca. 120 km nord for Soria.

Dansk