Biludlejning Lerida

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Lerida

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lerida inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lerida miniguide

Billeje Lerida

Biludlejning Lerida

Lérida kaldes ofte Lleida er hovedstaden i provinsen Lérida. Det ligger på bredden af floden Serge nordøstlige Spanien .Lleida er beliggende ca. 180 km vest for byen Barcelona og ca 115 km fra Middelhavets kyst i sydøst.Lleida er det 7. største by i Catalonien med en befolkning på ca. 135 tusind (2009). Dette er også en af de ældste byer og blev grundlagt omkring år 300 f.Kr. Kr.

Det er stadig muligt at se ruinerne af den antikke romerske bymure og romerske bygninger. Seu Vella katedralen eller Lérida Slot er en berømt vartegn og en smuk katedral, at tårne over byen på en lille bakke. Katedralen blev påbegyndt i 1200-tallet og klokketårnet blev afsluttet i 1400. Museum of Lleida er en historisk museum og Roda Roda er et museum for biler og motorcykler. Den huser adskillige festivaler i byen, herunder et karneval, påske fest, maifestival og efterår festival.

Lleida-Alguaire Airport åbnede i 2010 og er beliggende ca 15 km udenfor Lleida.