Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lerida

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lerida inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lerida miniguide

Billeje Lerida
Biludlejning Lerida

Lérida kaldes ofte Lleida er hovedstaden i provinsen Lérida. Det ligger på bredden af floden Serge nordøstlige Spanien .Lleida er beliggende ca. 180 km vest for byen Barcelona og ca 115 km fra Middelhavets kyst i sydøst.Lleida er det 7. største by i Catalonien med en befolkning på ca. 135 tusind (2009). Dette er også en af de ældste byer og blev grundlagt omkring år 300 f.Kr. Kr.

Det er stadig muligt at se ruinerne af den antikke romerske bymure og romerske bygninger. Seu Vella katedralen eller Lérida Slot er en berømt vartegn og en smuk katedral, at tårne over byen på en lille bakke. Katedralen blev påbegyndt i 1200-tallet og klokketårnet blev afsluttet i 1400. Museum of Lleida er en historisk museum og Roda Roda er et museum for biler og motorcykler. Den huser adskillige festivaler i byen, herunder et karneval, påske fest, maifestival og efterår festival.

Lleida-Alguaire Airport åbnede i 2010 og er beliggende ca 15 km udenfor Lleida.