Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Burgos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Burgos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Burgos miniguide

Billeje Burgos
Biludlejning Burgos

Burgos er beliggende i det nordlige Spanien og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Det er beliggende på en bredde af ca. 850 meter over havets overflade nær floden Arlanzón. Der er omkring 250 km til hovedstaden Madrid, der ligger syd for Burgos, lidt over 150 km mod nord kysten og ca. 260 km til den franske grænse i øst.I 2008 lå befolkning på næsten 180 000.

Burgos blev grundlagt allerede i 884, og byen er berømt for sine kirker og klostre. Et af de mest berømte er den gotiske domkirke fra 1200-tallet, der er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og klosteret Monasterio de las Huelgas fra 1100-tallet. Den smukke gate Arco de Santa María blev bygget i den 1300’s. Den huser adskillige festivaler i Burgos i løbet af året. I sommeren er det en traditionel festival byder historiske dragter samt flere parterne med dans, tyrefægtning og udstillinger.

Burgos Lufthavn er ca. 4 km uden for byen, og kaldes også Villafría.