Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Burgos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Burgos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Burgos miniguide

Billeje Burgos

Biludlejning Burgos

Burgos er beliggende i det nordlige Spanien og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Det er beliggende på en bredde af ca. 850 meter over havets overflade nær floden Arlanzón. Der er omkring 250 km til hovedstaden Madrid, der ligger syd for Burgos, lidt over 150 km mod nord kysten og ca. 260 km til den franske grænse i øst.I 2008 lå befolkning på næsten 180 000.

Burgos blev grundlagt allerede i 884, og byen er berømt for sine kirker og klostre. Et af de mest berømte er den gotiske domkirke fra 1200-tallet, der er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og klosteret Monasterio de las Huelgas fra 1100-tallet. Den smukke gate Arco de Santa María blev bygget i den 1300’s. Den huser adskillige festivaler i Burgos i løbet af året. I sommeren er det en traditionel festival byder historiske dragter samt flere parterne med dans, tyrefægtning og udstillinger.

Burgos Lufthavn er ca. 4 km uden for byen, og kaldes også Villafría.

Dansk