Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Badalona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Badalona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Badalona miniguide

Billeje Badalona
Biludlejning Badalona

Badalona tilhører provinsen Barcelona i den nordøstlige del af Spanien og er en havneby der grænser op til Middelhavet.Det ligger på bredden af floden Besos og det er kun 10 km til provinshovedstaden i Barcelona i syd. Med en befolkning på over 220, 000 (2009), Badalona er den tredje største by i provinsen. Badalona er bygget på romerske ruiner i det 10. århundrede og er et af de ældste byer i regionen Catalonien.

Ligesom andre byer langs den spanske middelhavskyst, er Badalona en smuk ferieby med palmer og strande på 6 km. I centrum er der mange butikker, caféer og restauranter, som supplement til attraktioner og seværdigheder. På grund af sin alder, er det muligt at besøge flere historiske steder, herunder kloster Sant Jeroni de la Murtra fra den 1300’s. Den romerske museum er helliget resterne af romerske bade og en bymur samt kunstgenstande.

Barcelona Lufthavn ligger ca. 25 km syd for Badalona og er den næststørste lufthavn i Spanien.