Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Badalona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Badalona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Badalona miniguide

Billeje Badalona

Biludlejning Badalona

Badalona tilhører provinsen Barcelona i den nordøstlige del af Spanien og er en havneby der grænser op til Middelhavet.Det ligger på bredden af floden Besos og det er kun 10 km til provinshovedstaden i Barcelona i syd. Med en befolkning på over 220, 000 (2009), Badalona er den tredje største by i provinsen. Badalona er bygget på romerske ruiner i det 10. århundrede og er et af de ældste byer i regionen Catalonien.

Ligesom andre byer langs den spanske middelhavskyst, er Badalona en smuk ferieby med palmer og strande på 6 km. I centrum er der mange butikker, caféer og restauranter, som supplement til attraktioner og seværdigheder. På grund af sin alder, er det muligt at besøge flere historiske steder, herunder kloster Sant Jeroni de la Murtra fra den 1300’s. Den romerske museum er helliget resterne af romerske bade og en bymur samt kunstgenstande.

Barcelona Lufthavn ligger ca. 25 km syd for Badalona og er den næststørste lufthavn i Spanien.

Dansk