Biludlejning Tarragona

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Tarragona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tarragona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tarragona miniguide

Billeje Tarragona

Biludlejning Tarragona

Tarragona er hovedstaden i provinsen af samme navn beliggende i det nordøstlige Spanien og tilhører region Catalonien.Byen er en havneby ved Middelhavet, hvorfra der eksporteres landbrugsprodukter. Den populære storbyen Barcelona er kun 100 km nord for Tarragona, mens landets hovedstad Madrid er hele 550 km vest for Middelhavskysten.Tarragona er beliggende på bredden af floden Francolí og har en befolkning på ca. 155 tusind (2009).

Ligesom de fleste andre steder langs Costa Dorada er også Terragona en fremragende resort med et varmt klima og lange strande. Desuden er der meget historie og kultur i området, og man kan stadig se en 35 km lang akvædukt, og romerske ruiner, der er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Port Aventura er et af Europas største forlystelsesparker og er beliggende ca. 12 km syd for byen. Hvert år vil der være festivaler som kendt i Tarragona International Dixieland Festival.

Reus Airport er en international lufthavn er beliggende ca. 10 km uden for centrum.