Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tarragona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tarragona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tarragona miniguide

Billeje Tarragona

Biludlejning Tarragona

Tarragona er hovedstaden i provinsen af samme navn beliggende i det nordøstlige Spanien og tilhører region Catalonien.Byen er en havneby ved Middelhavet, hvorfra der eksporteres landbrugsprodukter. Den populære storbyen Barcelona er kun 100 km nord for Tarragona, mens landets hovedstad Madrid er hele 550 km vest for Middelhavskysten.Tarragona er beliggende på bredden af floden Francolí og har en befolkning på ca. 155 tusind (2009).

Ligesom de fleste andre steder langs Costa Dorada er også Terragona en fremragende resort med et varmt klima og lange strande. Desuden er der meget historie og kultur i området, og man kan stadig se en 35 km lang akvædukt, og romerske ruiner, der er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Port Aventura er et af Europas største forlystelsesparker og er beliggende ca. 12 km syd for byen. Hvert år vil der være festivaler som kendt i Tarragona International Dixieland Festival.

Reus Airport er en international lufthavn er beliggende ca. 10 km uden for centrum.

Dansk