Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rota

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rota inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rota miniguide

Billeje Rota
Biludlejning Rota

Rota tilhører provinsen Cádiz i Andalusien regionen. Byen ligger i det sydvestlige Spanien og ligger på den vestlige side af Cádizbukta, overfor provinsens hovedstad Cadiz.Rota er placeret på et tip, der fører ud i Atlanterhavet, og det er omkring 45 km til Cadiz, som ligger på en halvø.Fra Rota er næsten 30 km til grænsen mellem Spanien og Portugal, og i 2005, indbyggere på ca.27 000.

Dette er en attraktiv by, der kan prale 16 km strande, hvor der er gode muligheder for vandsport som windsurfing. Det blev grundlagt af fønikerne nogle århundreder f.Kr.Kr., og den historiske by bevarer en middelalderlig føler med små, snoede gader. Der er flere historiske bygninger i byen, herunder Castillo de Luna fra 1700-tallet, byens rådhus og kirke, Church of La O, som blev bygget i 1500-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Jerez Airport som ligger omkring 40 miles nord for Rota