Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rota

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rota inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rota miniguide

Billeje Rota

Biludlejning Rota

Rota tilhører provinsen Cádiz i Andalusien regionen. Byen ligger i det sydvestlige Spanien og ligger på den vestlige side af Cádizbukta, overfor provinsens hovedstad Cadiz.Rota er placeret på et tip, der fører ud i Atlanterhavet, og det er omkring 45 km til Cadiz , som ligger på en halvø.Fra Rota er næsten 30 km til grænsen mellem Spanien og Portugal , og i 2005, indbyggere på ca.27 000.

Dette er en attraktiv by, der kan prale 16 km strande, hvor der er gode muligheder for vandsport som windsurfing. Det blev grundlagt af fønikerne nogle århundreder f.Kr.Kr., og den historiske by bevarer en middelalderlig føler med små, snoede gader. Der er flere historiske bygninger i byen, herunder Castillo de Luna fra 1700-tallet, byens rådhus og kirke, Church of La O, som blev bygget i 1500-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Jerez Airport som ligger omkring 40 miles nord for Rota

Dansk