Biludlejning Cameroun

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cameroun

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cameroun inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cameroun miniguide

Billeje Cameroun
Biludlejning Cameroun

Cameroun ligger på Afrikas vestkyst ved Guineabugten i Atlanterhavet, og har 18.800 tusind indbyggere (2009). Landet er omgivet af Nigeria, Tchad, Den Centralafrikanske Republik, Ækvatorialguinea, Gabon og Congo.

Cameroun er et multikulturelt land med over 200 etniske og sproglige grupper. Landets officielle sprog er fransk og engelsk. Landet er kendt for sine traditionelle musik og dans.

Cameroun har et varieret landskab af strande, ørken, bjerge, regnskov og savanne. Landet har også flere floder – hvor Sanaga er den længste. Det højeste bjerg er Kamerunfjellet sydvest, som måler 4.095 m. Landet har et tropisk klima, med generelt over 25 grader hele året – og ofte med høj luftfugtighed.Med årstidernes skiften mellem regn og tørre perioder.

Hovedstaden i Cameroun, Yaoundé enheder, og landets næststørste by – med 1,5 millioner indbyggere.Yaoundé er beliggende i den sydlige interiør – ca. 200 km øst for havnebyen Douala (2 millioner indbyggere), som er landets største by.Yaoundé har flere interessante museer og spændende markeder. Byens internationale lufthavn – Yaoundé Nsimalen International Airport – beliggende lige syd for centrum.

Andre større byer i Cameroun er Garoua, Kousséri og Bamenda.
Svømning by Kribi er landets mest populære turistmål – med smukke sandstrande. Kribi ligger på vestkysten, 80 km syd for Douala.

Landets vigtigste lufthavn er Douala International Airport, der ligger 6 km uden for byen.

Biludlejning i Cameroun er måske den bedste måde at udforske landet. Vi har en bred vifte af biler egnet til at køre i Cameroun, herunder 4-hjulstrekkere.

Billeje destinationer