Biludlejning Cameroun

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Cameroun

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cameroun inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cameroun miniguide

Billeje Cameroun

Biludlejning Cameroun

Cameroun ligger på Afrikas vestkyst ved Guineabugten i Atlanterhavet, og har 18.800 tusind indbyggere (2009). Landet er omgivet af Nigeria, Tchad, Den Centralafrikanske Republik, Ækvatorialguinea, Gabon og Congo.

Cameroun er et multikulturelt land med over 200 etniske og sproglige grupper. Landets officielle sprog er fransk og engelsk. Landet er kendt for sine traditionelle musik og dans.

Cameroun har et varieret landskab af strande, ørken, bjerge, regnskov og savanne. Landet har også flere floder – hvor Sanaga er den længste. Det højeste bjerg er Kamerunfjellet sydvest, som måler 4.095 m. Landet har et tropisk klima, med generelt over 25 grader hele året – og ofte med høj luftfugtighed.Med årstidernes skiften mellem regn og tørre perioder.

Hovedstaden i Cameroun, Yaoundé enheder, og landets næststørste by – med 1,5 millioner indbyggere.Yaoundé er beliggende i den sydlige interiør – ca. 200 km øst for havnebyen Douala (2 millioner indbyggere), som er landets største by.Yaoundé har flere interessante museer og spændende markeder. Byens internationale lufthavn – Yaoundé Nsimalen International Airport – beliggende lige syd for centrum.

Andre større byer i Cameroun er Garoua, Kousséri og Bamenda.
Svømning by Kribi er landets mest populære turistmål – med smukke sandstrande. Kribi ligger på vestkysten, 80 km syd for Douala.

Landets vigtigste lufthavn er Douala International Airport, der ligger 6 km uden for byen.

Biludlejning i Cameroun er måske den bedste måde at udforske landet. Vi har en bred vifte af biler egnet til at køre i Cameroun, herunder 4-hjulstrekkere.

Populære destinasjoner