Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Douala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Douala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Douala miniguide

Billeje Douala
Biludlejning Douala

Douala er den vigtigste stat i Littoral provinsen, som ligger helt vest for Cameroun .Douala er den største by med en befolkning på ca 2.000.000 (2005). Byen er smukt beliggende på Cameroun kyst og ligger ved mundingen af floden Wuori, der løber gennem byen og fører ind i Guineabugten. Her landets vigtigste og største havn, hvor de eksporterede varer, såsom kaffe, frugt og kakao. Douala var under tysk og fransk styre indtil 1946.

En af attraktionerne i byen er broen Bonaberi ca. 1800 m og forbinder bydele på hver side af Wuori. Der er flere museer at finde i byen, herunder Musee de Douala, som er et historisk museum med gratis adgang. Hvis du er interesseret i kunst bør besøge Cameroun Art Museum. Limba Botanic Garden er en tropisk have med laboratorier, bibliotek og museum.

Douala Lufthavn er den travleste lufthavn i landet og ligger cirka 10 km udenfor byen.