Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Douala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Douala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Douala miniguide

Billeje Douala

Biludlejning Douala

Douala er den vigtigste stat i Littoral provinsen, som ligger helt vest for Cameroun .Douala er den største by med en befolkning på ca 2.000.000 (2005). Byen er smukt beliggende på Cameroun kyst og ligger ved mundingen af floden Wuori, der løber gennem byen og fører ind i Guineabugten. Her landets vigtigste og største havn, hvor de eksporterede varer, såsom kaffe, frugt og kakao. Douala var under tysk og fransk styre indtil 1946.

En af attraktionerne i byen er broen Bonaberi ca. 1800 m og forbinder bydele på hver side af Wuori. Der er flere museer at finde i byen, herunder Musee de Douala, som er et historisk museum med gratis adgang. Hvis du er interesseret i kunst bør besøge Cameroun Art Museum. Limba Botanic Garden er en tropisk have med laboratorier, bibliotek og museum.

Douala Lufthavn er den travleste lufthavn i landet og ligger cirka 10 km udenfor byen.

Dansk