Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alajuela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alajuela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alajuela miniguide

Billeje Alajuela

Biludlejning Alajuela

Alajuela er en by med en central beliggenhed i Costa Rica i Mellemamerika. Det hører til provinsen af samme navn, hvor det er også hovedstad. Provinsen ligger i Valle Central, næsten 1000 meter over havets overflade. Det er kun 20 km til hovedstaden San José, der ligger lidt længere mod syd, og Alajuela, landets næststørste by i området. I 2007 lå befolkning på knap 50.000 inden for bygrænsen.

I det grønne område er der mange parker og de mest populære her er Parque Central, som ligger i byen. Det omkringliggende område er zoo Ave og en sommerfugl gård. En af hovedattraktionerne er den aktive vulkan Poás det sidste brød ud i 2009 og omgivet af en betagende sceneri. I april, karneval og parader i gaderne, når det bliver fejret Juan Santa Maria Day, og i juli holdt Mango Festival med forskellige boder og optog.

Juan Santamaria International Airport er den største lufthavn i landet og ligger 3 km uden for centrum.

Dansk