Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alajuela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alajuela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alajuela miniguide

Billeje Alajuela
Biludlejning Alajuela

Alajuela er en by med en central beliggenhed i Costa Rica i Mellemamerika. Det hører til provinsen af samme navn, hvor det er også hovedstad. Provinsen ligger i Valle Central, næsten 1000 meter over havets overflade. Det er kun 20 km til hovedstaden San José, der ligger lidt længere mod syd, og Alajuela, landets næststørste by i området. I 2007 lå befolkning på knap 50.000 inden for bygrænsen.

I det grønne område er der mange parker og de mest populære her er Parque Central, som ligger i byen. Det omkringliggende område er zoo Ave og en sommerfugl gård. En af hovedattraktionerne er den aktive vulkan Poás det sidste brød ud i 2009 og omgivet af en betagende sceneri. I april, karneval og parader i gaderne, når det bliver fejret Juan Santa Maria Day, og i juli holdt Mango Festival med forskellige boder og optog.

Juan Santamaria International Airport er den største lufthavn i landet og ligger 3 km uden for centrum.