Biludlejning Costa Rica

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Costa Rica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Costa Rica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Costa Rica miniguide

Billeje Costa Rica
Biludlejning Costa Rica

Costa Rica er i Mellemamerika, og har 4.200 tusind indbyggere. Landet er omkranset af Nicaragua i nord og Panama mod syd, og har kyst ud mod Det Caribiske Hav i øst og Stillehavet mod vest og syd.

Costa Rica er kendt for sin varierede og frodige natur med eksotiske dyr. Landskabet består af bjerge og vulkaner, overdrev, søer, strande, laguner og tropiske regnskov. Det højeste bjerg er Cerro Chirripó, og er 3820 m. Den højeste vulkan kaldte Irazú og foranstaltninger 3432 m.

Landet har et tørt tropisk klima Pacific Coast, og et subtropisk klima i højlandet. Regntiden finder sted fra maj til oktober.

Costa Rica primære sprog er spansk, og turismen er landets vigtigste levebrød.

I midten af landet ligger hovedstaden San José, som har omkring 350.000 indbyggere. San Jose er en moderne by med mange smukke parker og haver, interessante museer, teatre og natteliv steder.

Andre bemærkelsesværdige byer i Costa Rica er Cartago, Alajuela, Liberia, Caldera, Gofito, Puerto Limón, San Isidro og Puentarenas. Sidstnævnte er en havneby med en stor cruise trafik. Svømning byen Tamarindo er også et velkendt turistby på Costa Ricas nordlige kyst.

Landets største lufthavn kaldes Juan Santa Maria internationale lufthavn, som ligger i Alajuela – 19 km nordvest for hovedstaden San José.

Gennem os kan du bestille en udlejningsbil på de fleste destinationer i Costa Rica, herunder hovedstaden San José og ved alle større feriedestinationer.