Biludlejning Costa Rica

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Costa Rica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Costa Rica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Costa Rica miniguide

Billeje Costa Rica

Biludlejning Costa Rica

Costa Rica er i Mellemamerika, og har 4.200 tusind indbyggere. Landet er omkranset af Nicaragua i nord og Panama mod syd, og har kyst ud mod Det Caribiske Hav i øst og Stillehavet mod vest og syd.

Costa Rica er kendt for sin varierede og frodige natur med eksotiske dyr. Landskabet består af bjerge og vulkaner, overdrev, søer, strande, laguner og tropiske regnskov. Det højeste bjerg er Cerro Chirripó, og er 3820 m. Den højeste vulkan kaldte Irazú og foranstaltninger 3432 m.

Landet har et tørt tropisk klima Pacific Coast, og et subtropisk klima i højlandet. Regntiden finder sted fra maj til oktober.

Costa Rica primære sprog er spansk , og turismen er landets vigtigste levebrød.

I midten af landet ligger hovedstaden San José , som har omkring 350.000 indbyggere. San Jose er en moderne by med mange smukke parker og haver, interessante museer, teatre og natteliv steder.

Andre bemærkelsesværdige byer i Costa Rica er Cartago, Alajuela , Liberia, Caldera, Gofito, Puerto Limón, San Isidro og Puentarenas . Sidstnævnte er en havneby med en stor cruise trafik. Svømning byen Tamarindo er også et velkendt turistby på Costa Ricas nordlige kyst.

Landets største lufthavn kaldes Juan Santa Maria internationale lufthavn , som ligger i Alajuela – 19 km nordvest for hovedstaden San José.

Gennem os kan du bestille en udlejningsbil på de fleste destinationer i Costa Rica, herunder hovedstaden San José og ved alle større feriedestinationer.

Dansk