Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Puntarenas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Puntarenas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Puntarenas miniguide

Billeje Puntarenas
Biludlejning Puntarenas

Puntarenas ligger på Costa Rica ‘s vestkyst og har en port, der fører ind i Golfo de Nicoya på Stillehavet. Byen hører til provinsen Puntarenas og navnet betyder “Sandy Point” på engelsk.

Puntarenas er den største by i provinsen, og antallet af indbyggere var i 2008 i lidt over 35 000 Byen havde længe været landets største Pacific havn, men i de seneste år, Caldera erhvervede position.

Puntarenas er et attraktivt kystby med et tropisk klima og en frodig landskab. Mange rejser til området for at opleve strande og stifte bekendtskab med naturen gennem aktiviteter som fiskeri og mountain biking. Carara National Park er beliggende uden for byen og organiserede ture for at se dyrelivet i regnskoven eller tage på en krokodille safari. For dem, der ønsker at lære mere om områdets historie, bør Marine Historical Museum of Puntarenas besøgt.

Juan Santamaria International Airport og Tobias Bolaños International Airport er to store internationale lufthavne, der hører til hovedstaden, San José, hvilket er over 100 km øst for Puntarenas.