Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Puntarenas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Puntarenas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Puntarenas miniguide

Billeje Puntarenas

Biludlejning Puntarenas

Puntarenas ligger på Costa Rica ‘s vestkyst og har en port, der fører ind i Golfo de Nicoya på Stillehavet. Byen hører til provinsen Puntarenas og navnet betyder “Sandy Point” på engelsk.

Puntarenas er den største by i provinsen, og antallet af indbyggere var i 2008 i lidt over 35 000 Byen havde længe været landets største Pacific havn, men i de seneste år, Caldera erhvervede position.

Puntarenas er et attraktivt kystby med et tropisk klima og en frodig landskab. Mange rejser til området for at opleve strande og stifte bekendtskab med naturen gennem aktiviteter som fiskeri og mountain biking. Carara National Park er beliggende uden for byen og organiserede ture for at se dyrelivet i regnskoven eller tage på en krokodille safari. For dem, der ønsker at lære mere om områdets historie, bør Marine Historical Museum of Puntarenas besøgt.

Juan Santamaria International Airport og Tobias Bolaños International Airport er to store internationale lufthavne, der hører til hovedstaden, San José, hvilket er over 100 km øst for Puntarenas.

Dansk