Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje San Jose

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Jose inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Jose miniguide

Billeje San Jose

Biludlejning San Jose

San Jose er hovedstad i Costa Rica og har en central beliggenhed, tæt på West Coast og Stillehavet end østkysten og Caribien. Det er beliggende i dalen Valle Central, og det er cirka 50 km mod vest kyst. San Jose tilhører provinsen af samme navn og er den største by i landet. I 2007 boede der ca 335 000 indbyggere i San José.

Naturen er rig og frugtbar, og byen kan prale af mange parker, herunder Parque Metropolitano La Sabana er den største. Der er masser af museer i San José, herunder børn museum Museo de los Niño og eksotiske insekter museum Museo de Insectos de la Universidad de Costa Rica. En af de mest berømte bygninger er den smukke National Theatre fra 1897. Om en time uden for San José er den aktive vulkan Poás der er en stor attraktion.

Tobias Bolaños International Airport er beliggende ca. 8 km uden for byen, og det tager cirka 20 minutter at køre til den største lufthavn Juan Santamaria International Airport.

Dansk