Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje San Jose

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Jose inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Jose miniguide

Billeje San Jose
Biludlejning San Jose

San Jose er hovedstad i Costa Rica og har en central beliggenhed, tæt på West Coast og Stillehavet end østkysten og Caribien. Det er beliggende i dalen Valle Central, og det er cirka 50 km mod vest kyst. San Jose tilhører provinsen af samme navn og er den største by i landet. I 2007 boede der ca 335 000 indbyggere i San José.

Naturen er rig og frugtbar, og byen kan prale af mange parker, herunder Parque Metropolitano La Sabana er den største. Der er masser af museer i San José, herunder børn museum Museo de los Niño og eksotiske insekter museum Museo de Insectos de la Universidad de Costa Rica. En af de mest berømte bygninger er den smukke National Theatre fra 1897. Om en time uden for San José er den aktive vulkan Poás der er en stor attraktion.

Tobias Bolaños International Airport er beliggende ca. 8 km uden for byen, og det tager cirka 20 minutter at køre til den største lufthavn Juan Santamaria International Airport.