Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje San Jose Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Jose Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Jose Lufthavn miniguide

Billeje San Jose Lufthavn

Biludlejning San Jose Lufthavn – Foto: © Ack Ook

Juan Santamaria International Airport (SjÃ) er beliggende i Alajuela omkring 20 km fra San Jose og er opkaldt efter Costa Ricas national helt Juan Santa Maria. Der er en bus hver 5 minut mellem lufthavnen og San Jose. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service er Alam, Avis, Avanti, Budget, Europcar, Mapache, Payless, Thrifty, Toyota og Tricolor.

3.200 tusind passagerer besøgte San Jose Airport i 2008, som er den største i Costa Rica. Når det kommer til at rejse fra lufthavnen skal betale et gebyr på 26 dollars. Gebyret kan betales i lufthavnen eller på forhånd med kreditkort fra de fleste hoteller. Fra San Jose, en rejse direkte til internationale destinationer i Europa og Sydamerika.

San Jose Airport tilbyder nem restaurant og cafe samt skat og nogle souvenirbutikker. Det har også en ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk