Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje San Jose Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Jose Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Jose Lufthavn miniguide

Billeje San Jose Lufthavn
Biludlejning San Jose Lufthavn – Foto: © Ack Ook

Juan Santamaria International Airport (SjÃ) er beliggende i Alajuela omkring 20 km fra San Jose og er opkaldt efter Costa Ricas national helt Juan Santa Maria. Der er en bus hver 5 minut mellem lufthavnen og San Jose. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service er Alam, Avis, Avanti, Budget, Europcar, Mapache, Payless, Thrifty, Toyota og Tricolor.

3.200 tusind passagerer besøgte San Jose Airport i 2008, som er den største i Costa Rica. Når det kommer til at rejse fra lufthavnen skal betale et gebyr på 26 dollars. Gebyret kan betales i lufthavnen eller på forhånd med kreditkort fra de fleste hoteller. Fra San Jose, en rejse direkte til internationale destinationer i Europa og Sydamerika.

San Jose Airport tilbyder nem restaurant og cafe samt skat og nogle souvenirbutikker. Det har også en ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.