Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Larnaca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Larnaca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Larnaca Lufthavn miniguide

Billeje Larnaca Lufthavn
Biludlejning Larnaca Lufthavn

Larnaca International Airport (LCA) er beliggende 4 km sydvest for Larnaca og er den største af Cypern ‘s to lufthavne.Der er busser mellem lufthavnen og Larnaca. Virksomheder Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Astra og kæledyr tilbud biluteleie.

5.478.861 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. De er direkte flyvninger til omkring 30 forskellige internationale destinationer i Europa og Mellemøsten fra Larnaca Airport. Lufthavnen er et knudepunkt for flyselskabet Cyprus Airways og Eurocypria. Larnaca Lufthavn er nu midt i en større renoveringsprojekt, og i 2013 en ny terminal vil være klar.

På Larnaca lufthavn, er der et par butikker over skatte-og et beskedent udvalg af barer og caféer. En første støtte center, familie, bank, posthus og en VIP lounge er også tilgængelige. Larco Hotel er et af de tættest hoteller.