Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Larnaca Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Larnaca Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Larnaca Lufthavn miniguide

Billeje Larnaca Lufthavn

Biludlejning Larnaca Lufthavn

Larnaca International Airport (LCA) er beliggende 4 km sydvest for Larnaca og er den største af Cypern ‘s to lufthavne.Der er busser mellem lufthavnen og Larnaca. Virksomheder Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Astra og kæledyr tilbud biluteleie.

5.478.861 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. De er direkte flyvninger til omkring 30 forskellige internationale destinationer i Europa og Mellemøsten fra Larnaca Airport. Lufthavnen er et knudepunkt for flyselskabet Cyprus Airways og Eurocypria. Larnaca Lufthavn er nu midt i en større renoveringsprojekt, og i 2013 en ny terminal vil være klar.

På Larnaca lufthavn, er der et par butikker over skatte-og et beskedent udvalg af barer og caféer. En første støtte center, familie, bank, posthus og en VIP lounge er også tilgængelige. Larco Hotel er et af de tættest hoteller.

Dansk