Biludlejning Cypern

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cypern

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cypern inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cypern miniguide

Billeje Cypern

Biludlejning Cypern

Cypern er nu et delt land. Republikken Cypern dækker den sydlige del af øen, mens Tyrkiske Republik Nordcypern (som kun anerkendes af Tyrkiet) dækker den nordlige del. Grænsen mellem disse, de såkaldte “grønne linje”, der går gennem øens hovedstad Nicosia og består af to vægge. Overgang bevogtet af FN-styrker. Nicosia har omkring 360.000 indbyggere i alt, hvor det mindretal af dem – de tyrkiske cyprioter – bor i den nordlige del, mens græsk-cyprioterne bor i den sydlige del af byen.

Der er også to britiske militærbase områder på øen – Akrotiri og Dhekelia. Disse hører ikke til Cypern.

Landskabet består af Troodos bjergene er syd og vest, Kyrenia bjergkæde i nord, og helt sikkert landskabet mellem dem. Mount Olympus er den højeste – og foranstaltninger 1952 m.

Cypern har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, våde vintre.

De mest populære badeby og turistbyer på øens Larnaca, Fig Tree Bay og Aya Napa.

Larnaca og Limassol på sydkysten er øens vigtigste havne.

Cypern har to store lufthavne. Den største – Larnaca International Airport – ligger 4 km sydvest for Larnaca centrum. Paphos International Airport er landets næststørste, ligger 65 km sydøst for Paphos.

Populære destinationer

Dansk